14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Eu joc bine, dar nu va dati voi seama!“

„Eu joc bine, dar nu va dati voi seama!“

Dupa meciul Romania – Macedonia, scor 2-1, care s-a disputat pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova in preliminariile Cupei Mondiale din 2006, mass-media i-a reprosat mijlocasului Florin Soava ca nu l-a marcat bine pe autorul golului echipei oaspete, Vasovski. Jucatorul formatiei Spartak Moscova sustine ca unii dintre detractorii sai nu inteleg prea bine fotbalul si nu pot sa-si dea seama de rolul pe care fiecare jucator il are in teren.

„Prestatia mea la echipa nationala a fost contestata de multe ori si cred ca unii oameni nu inteleg ca fiecare jucator are un rol in teren. Eu mi-am facut datoria in meciul cu Macedonia si nu am nimic sa-mi reprosez“, a spus Soava.

„Ne putem califica la CM 2006“

Florin Soava a opinat ca echipa nationala are sanse sa se califice la CM 2006, tinind cont de evolutiile viitoarelor adversare din grupa intii a preliminariilor competitiei, Cehia si Olanda. „Din partida Cehia – Olanda am vazut doar golurile. Pot spune insa ca nici o partida nu se aseamana cu alta. Cind vom intilni Cehia si Olanda trebuie sa fim in forma. Sintem o generatie valoroasa si cred ca ne putem califica. Chiar daca am luat gol la fiecare meci pina acum, important este sa marcam mai mult decit adversarul“, a precizat internationalul roman. Soava nu a vrut sa comenteze viata privata a lui Adrian Mutu, despre care se presupune ca a petrecut noaptea dinaintea partidei cu Macedonia intr-un bar din Craiova.

„Sint bine privit la Spartak Moscova“

Florin Soava a afirmat ca la echipa sa de club, Spartak Moscova, este foarte bine cotat. „Meciul cu TSKA Moscova l-am pierdut in minutul 91. Eu am iesit din teren in minutul 80, din cauza unei accidentari usoare la piciorul sting. Spartak este o echipa in formare, cu jucatori tineri si speram sa devenim o formatie competitiva. Sint foarte bine privit acolo, am jucat bine si convocarea mea la echipa nationala a contribuit la imaginea pe care o am“, a explicat Soava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS