14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDiego Maradona asteapta

Diego Maradona asteapta

Fostul international argentinian Diego Maradona a fost spitalizat, in noaptea de vineri spre simbata, la Buenos Aires, timp de citeva ore, din cauza unei cresteri bruste a tensiunii. Maradona a fost transportat, la ora locala 2.00, la clinica privata argentiniano-elvetiana, unde a mai fost internat in luna aprilie, fiind dus apoi la clinica de psihiatrie, unde urmeaza, de pe 9 mai, o cura de dezintoxicare.

„Butoiasul atomic“ asteapta, de luni, permisiunea familiei sale pentru a-si putea continua cura de dezintoxicare la Centrul de sanatate mentala din Havana, un stabiliment subventionat de guvernul cubanez si unde Maradona ar fi obligat la o disciplina stricta. El va putea sa plece de miine la Havana, daca familia sa nu va face apel la decizia judecatorului care i-a permis fostului jucator sa isi continue tratamentul in Cuba.

Celebrul fotbalist al Argentinei a fost spitalizat in stare critica, pe 18 aprilie, din cauza unor grave probleme cardiace si pulmonare. Externat foarte repede, in ciuda rezervelor exprimate de medicii sai, el a trebuit sa fie reinternat de urgenta dupa doua saptamini, in urma unei indigestii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS