15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNjock a venit, dar nu a vorbit

Njock a venit, dar nu a vorbit

Jeremie Njock s-a prezentat ieri-dimineata la antrenamentul Universitatii. Ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat, Njock s-a alaturat coechipierilor, ba chiar a intrat direct in silenzio stampa. El a refuzat sa ofere suporterilor detalii despre motivele absentei sale, daramite sa-si ceara scuze fata de acestia.

Jeremy a avut chiar chef de glume proaste cu ziaristii, pe care i-a chemat la cantonament, promitind ca va oferi raspunsurile privitoare la vacanta sa prelungita, pentru ca apoi sa urle printre gard: „Silenzio stampa, silenzio stampa“.

„Mi se pare normal ca Njock sa fie amendat, deoarece altfel s-ar crea un precedent si m-as trezi singur la antrenament. El va fi inclus in lot pentru meciul cu CFR Cluj, dar cu siguranta nu va fi titular“, a spus Mircea Rednic.

Dinel Staicu le-a spus suporterilor, la intilnirea pe care acestia au avut-o cu Mircea Sandu inaintea meciului Romania – Macedonia, ca Rednic este cel care nu l-a mai dorit pe Njock la echipa si din aceasta cauza camerunezul nu s-a prezentat la pregatiri. Se pare ca intentia patronului craiovean este de a nu-l amenda pe Njock, desi hotarirea initiala, luata de Badea si Rednic, era de a-l penaliza pe atacant cu 500 de euro pe zi.

Luat la misto pe internet

In vremea cind Njock a dat probe la echipa franceza Metz, citiva fani ai formatiei din Premiere Division au solicitat suporterilor din Banie, prin intermediul internetului, date despre camerunez. Primii care le-au scris francezilor au afirmat ca Njock este un jucator capricios, care strica atmosfera la echipa si, chiar daca a marcat 11 goluri sezonul trecut, este un jucator lent care rateaza mult. Apoi, gindindu-se ca Stiinta ar putea scapa de Njock daca francezii l-ar dori, suporterii au schimbat caracterizarea camerunezului: „Njock e un fotbalist care ne aduce aminte de Ronaldo sau mai degraba Ronaldo ne aduce aminte de Njock. Este foarte rapid, are un dribling extraordinar si nu cred ca aveti in Franta fundas care sa-l opreasca. Njock este foarte disciplinat, asculta antrenorul si joaca si portar daca acesta ii cere. Daca-l cumparati pe Njock, va va duce in Liga Campionilor!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS