15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Marea bascalie

De citeva zile, o informatie bizara a aparut mai in toata media: revine „Comandantu’“ la Craiova! Actionar, nu client la Poiana Mare. Am crezut cu totii ca este o gluma, ca fostii colegi de meserie, Netoiu si Staicu, au pus la cale o noua iesire in decor. Si era explicabila aceasta iesire a „Comandantului“, obisnuit sa fie in prim-planul imaginilor TV si al subiectelor fierbinti din presa. Continuu sa cred ca este o gluma, dar intr-o emisiune sportiva nationala, Gigi Netoiu si „catelusul“ Cristi Borcea au pretins ca sint decisi sa preia Universitatea! Se intoarce in mormint Oblemenco acum, la opt ani de la decesul tunarului…

Cei doi „ciini“ au aruncat asa, ca din intimplare, informatia ca sint si vreo patru-cinci oameni din Craiova interesati sa li se alature in aceasta tentativa de mazilire a identitatii Stiintei, printre care si Sorin Cirtu. Actualul antrenor al Otelului a confirmat ca, intr-adevar, si el figureaza in acest proiect de cumparare de actiuni de la Universitatea, Sorin adaugind ca vrea sa-si recupereze din „munca facuta la Universitatea“. Nici Cirtu si nici Netoiu n-au dorit sa nominalizeze pe ceilalti craioveni care ar fi aderat la aceasta ipotetica achizitionare de actiuni, dar „ei exista“.

Asadar, „glumita“ Netoiu ar trebui sa ne trezeasca pina nu este prea tirziu. Cum adica, Netoiu si Borcea sa conduca Stiinta? Staicu tace, dar el a creat aceasta diversiune cu „dau echipa pe un euro“. Orasul? Ar trebui ca acum sa se implice concret, in limitele legalitatii. Daca aceia care conduc Primaria Craiovei nu gasesc solutii, ar trebui sa se organizeze un referendum in Banie, deoarece suporterii nu vor ierta niciodata aceasta mazilire a Universitatii. N-ar fi exclus ca, in cele din urma, Mitica Dragomir sa aiba dreptate, cum ca Staicu a creat aceste valuri pentru a iesi tot el invingator! Suporterii nu vor accepta aceasta bascalie si n-ar fi exclus ca aceia care lucreaza pe la spate Stiinta sa devina persona non-grata.

Totusi, orasul inca doarme…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS