18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca vine Netoiu, nu mai antrenez echipa“

„Daca vine Netoiu, nu mai antrenez echipa“

Mircea Rednic respinge ideea de a lucra cu Gigi Netoiu la Universitatea, in cazul in care vicepresedintele dinamovist ar veni din nou ca investitor la Craiova. „As putea lucra cu Gigi Netoiu, care este prieten cu mine, dar in alt oras. La Craiova, din respect pentru suporteri, nu voi accepta sa antrenez echipa daca Netoiu ar reveni“, a afirmat tehnicianul Universitatii.

Nici macar prezenta lui Sorin Cirtu ca investitor, alaturi de Netoiu, nu ar prezenta o garantie in plus pentru Rednic. „Actionar as putea sa fiu si eu, dar nu as mai antrena echipa, ci l-as lasa pe Cirtu sa o faca“, a completat „Puriul“.

Luni seara, intr-o emisiune a unui post central televiziune, antrenorul Otelului Galati, Sorin Cirtu, si-a afirmat intentia de a veni ca actionar la Universitatea, alaturi de Gigi Netoiu si Cristi Borcea. „As dori sa investesc la Universitatea alaturi de Gigi Netoiu si alti oameni, din Craiova si din Bucuresti. Poate asa as culege si eu roadele muncii mele, pentru ca eu i-am promovat pe Guso, Daouda, Bundea, Murgan, Moti si inca multi altii.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS