28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTriunghiul compensarilor

Triunghiul compensarilor

Victoria celor de la Minerul Motru pe terenul echipei Inter Gaz Bucuresti a nascut suspiciuni printre suporterii formatiei Pandurii. Acestia sustin ca bucurestenii ar fi cedat punctele gorjenilor pentru ca Petrolul sa invinga etapa viitoare la Motru. Avind in vedere relatia tensionata dintre Pandurii Tirgu Jiu si Minerul Motru la nivelul celor doua conduceri, precum si prietenia dintre antrenorul motrenilor, Gabi Zahiu, si fostul presedinte al „gazarilor“, Petre Buduru, zvonul incepe sa capete credibilitate. Totul se va lamuri la sfirsitul saptaminii, cind Petrolul va juca la Motru, acolo unde nici Sportul nu a plecat cu toate punctele in sezonul trecut.

„Contam pe sprijinul celor de la Minerul Motru. Deocamdata, terenul nu este pierdut pentru «panduri». Rezultatul de la Bucuresti ii obliga pe cei de la Motru sa bata Petrolul. Altfel, se confirma ca intre Inter Gaz, Petrolul si Minerul Motru exista triunghiul compensarilor“, a spus directorul sportiv al echipei Pandurii, Mihai Prunariu.

Si Gabi Zahiu este dornic sa infirme zvonurile cu privire la „aranjamentul“ in trei si isi doreste neaparat victoria in meciul cu Petrolul: „Nici nu ma gindesc decit la victorie. Rezultatul de la Bucuresti nu are valoare daca nu batem pe Petrolul“.

La rindul sau, presedintele Minerului Motru, Vasile Cretan, nu crede in veridicitatea zvonurilor aparute pe seama meciului cu ploiestenii: „Nici poveste de asa ceva. Asta e scoasa de cineva ca sa faca atmosfera proasta in jurul acestor meciuri importante.“ Referitor la prietenia dintre Buduru si Zahiu, Cretan a replicat: „Da ce, eu nu sint prieten cu Condescu. Nimeni nu le-a zis jucatorilor de la Motru sa piarda meciul cu Pandurii“.

Vasile Cretan a dorit sa lamureasca niste aspecte ale partidei dintre Pandurii si Minerul, infirmind faptul ca ar fi promis prima dubla fotbalistilor din Motru in cazul unei victorii la Tirgu Jiu. Acesta a confirmat faptul ca „pandurul“ Stefan l-a asteptat pe Purcel in tunelul de acces spre vestiare si l-a lovit, platind o polita de la meciul de Cupa din sezonul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS