19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„N-am nici o legatura cu Netoiu!“

„N-am nici o legatura cu Netoiu!“

• „Puriul“ este deranjat de faptul ca i-au fost atacate palmaresul si maginea • Ieri a fost reziliat contractul cu Nkoy • Oltenii spera in prima victorie in meciul cu CFR Cluj

– Inteleg ca ministagiul de la Poiana Brasov a fost binevenit din toate punctele de vedere…

– Da, a fost benefic. Conditiile de pregatire au fost bune. In plus, ne-am mai rupt si noi de nebunia din Craiova.

– A intocmit antrenorul Rednic o „lista neagra“ cu jucatori de la Universitatea?

– Nici vorba de asa ceva! Si nici domnul Staicu nu a afirmat ca intentioneaza sa indeparteze nu stiu ce jucatori. Toate astea sint inventii. Doar la Nkoy s-a renuntat pe cale amiabila. El a semnat astazi (ieri – n.r.) rezilierea contractului. Nu s-a dat nici un leu pe el, nici nu s-a cheltuit nimic cu el. Lumea insa se grabeste. Asa s-a intimplat si cu Bisconti, cind a fost la Rapid. Acum este in nationala, a ajuns capitan de echipa la Standard Liege.

– Alt subiect delicat, relatia dumneavoastra cu fostul presedinte Badea. Au aparut in presa citeva elemente noi in acest scandal…

– Am mai spus-o, sint inventii. Sint in relatii bune cu Badea, am vorbit in urma cu citeva zile cu el, totul e ok. Cum as fi putut apoi sa fac declaratii impotriva lui? Totul e inventat. Sint lucruri impinse!

– Adica?

– Nu ziaristii fac asta, altii… Unii chiar din Bucuresti. Altii au fost suparati pe mine ca nu m-am dus la emisiunile lor de sport si atunci „lucreaza“… Pacat ca se intimpla asa ceva. Si situatia nu este asa numai la Craiova, ci si prin alte parti, inclusiv la Bucuresti. Am dat afara de la Rapid pe cineva care nu isi facea datoria, iar apoi, suparat pe mine, respectivul a scris impotriva mea samd. Cum sa nu fiu suparat? Multe rautati se scriu. Paradoxal, mi-au fost atacate palmaresul si imaginea! Si asta ma deranjeaza enorm. Vreau sa precizez ca pe mine nu m-a ajutat nimeni, nu am mers nici pe mina lui Becali sau a lui Lucescu, nici nu m-am sfatuit. Atita am putut, atita am facut. Si acum mi se contesta pina si performantele! Repet, sint dezamagit.

– S-a vorbit ca, in sfirsit, un reprezentant al „Craiovei Maxima“ va fi numit in conducerea executiva a Universitatii…

– Dupa plecarea lui Badea, eu l-am propus pe Geolgau in conducerea clubului. Il cunosc bine, am si jucat cu el la echipa nationala, am incredere in el. La Craiova este insa o situatie aparte: daca propun un nume, vreo cinci mi-l aproba, dar mai multi se opun! Spun alt nume, se repeta „votul“! Niciodata n-am auzit sa fie vreo unanimitate de pareri.

– Ce se mai aude cu La Dorna si Lukoil? Sponsori, actionari?

– Am precizat de la inceput ca ar fi fost vorba doar de sponsori. Ei chiar au fost deranjati – mai ales cei de la Lukoil – ca ar veni la Craiova, chipurile, sa cumpere actiuni. Ei fac afaceri in Romania, nu se baga la asa ceva si nici nu au cum sa cumpere actiuni la fotbal. Erau interesati pentru imagine. In plus, ar fi facut-o pentru mine. Dar, dupa toata nebunia de la Craiova, nici n-am mai discutat acest subiect.

– Vine Netoiu?

– Eu nu am nici o legatura cu acest subiect, n-am vorbit cu Netoiu de vreo trei luni. Sintem prieteni, dar n-am nici o legatura cu ultimele informatii din presa privind eventuala sa revenire la Craiova. Se vinde, nu se vinde Universitatea? Nu stiu, dar l-am rugat pe domnul Staicu sa-si precizeze punctul de vedere, adica sa spuna un pret. De ce? Nu se stie, sint multi oameni interesati sa investeasca in fotbal.

– Cu alte cuvinte, zvonul cu revenirea lui Netoiu este doar o gluma sau ce ar putea fi? Chiar sa fie fum fara nici un fel de foc…

– Nu pot sa-mi dau seama. Si eu am ramas surprins…

– Va este teama de meciul cu CFR Cluj, revelatia acestui inceput de campionat?

– Nu imi este teama. Am, normal, emotii. In situatia actuala a Universitatii, orice pas gresit ar fi un pericol nu numai pentru mine, ci si pentru echipa. Eu zic ca spargem gheata, adica Universitatea va cistiga meciul cu CFR Cluj!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS