17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPentru Iordanescu, punctele au fost mai importante decit jocul echipei

Pentru Iordanescu, punctele au fost mai importante decit jocul echipei

La finalul partidei, Anghel Iordanescu a fost satisfacut doar de rezultat, pentru care a tinut sa-i multumeasca lui Mutu, dar si publicului din Banie. „Am obtinut trei puncte importante, dar muncite, pentru ca adversarii nostri ne-au chinuit pina in ultimele minute si vreau sa-l felicit pe Dragan Kanatlarovski. Daca ar trebui sa felicit pe cineva, acesta ar fi Mutu, pentru executia sa decisiva, dar si publicul oltean. Ii felicit pe jucatorii mei pentru victorie, insa am fost nemultumit de o parte dintre ei. La 1-0, puteam sa incheiem meciul, dar am ratat, iar in repriza a doua i-am ajutat pe adversari, punindu-i in situatii favorabile. Insa toate meciurile se joaca pina la ultimul fluier. Nu uitati ca si noi am pierdut in Danemarca, in ultimele secunde“, a spus Iordanescu, care a adaugat ca asteapta trei puncte si din Andorra.

Rugat sa nominalizeze jucatorii care l-au nemultumit, Generalul a refuzat sa faca acest lucru, spunind ca „este o chestiune interna, de cabina“. „N-o sa ma auziti niciodata ca atentez la imaginea unui jucator. Pe mine ma intereseaza echipa si rezultatul“, a completat selectionerul.

La rindul sau, Dragan Kanatlarovski, antrenorul Macedoniei, a spus: „Felicit echipa Romaniei pentru victorie. Stiam ca Romania are o echipa foarte puternica, cu jucatori buni, individualitati care pot decide meciul oricind. Am venit sa ne jucam sansa si cred ca am reusit acest lucru, cu exceptia primelor zece minute si a ultimelor, cind Mutu a marcat golul decisiv. In restul partidei am jucat foarte bine si cred ca meritam un punct“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS