15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCu gindul la Petrolul

Cu gindul la Petrolul

Inter Gaz – Motru 0-2

• Au marcat: Soo ’28, B. Popescu ’56.

Inter Gaz: Pascal – Pancovici, Fl. Popa, R. Cozma, Hulubei (’62, Cr. Nita) – E. Tudor, A. Savu, Cr. Tanase (’58, I. Paun), Ad. Petre – Banaru (’42, Bucuroaia), Fl. Anghel. Antrenor: V. Rosca.

Minerul: C. Munteanu – Mirea, Purcel (’81, C. Ion), B. Popescu, Caibar, A. Popescu – L. Balan, Patrascu (’69, V. Stoian), Amzucu – Soo, Glisca (’78 Volocaru). Antrenor: G. Zahiu.

• Cartonas rosu: Caibar ’64.

• Au arbitrat: Z. Erdei – S. Stoianof, C. Neagu.

Dupa jocul bun prestat in etapa precedenta, la Tirgu Jiu, dar incheiat catastrofal, fotbalistii de la Minerul Motru au reusit sa obtina toate punctele din a doua deplasare consecutiva, la Bucuresti, in compania formatiei Inter Gaz. „Minerii“ au dominat jocul si

si-au creat multe ocazii de gol, dintre care au fructificat doua. Soo a deschis scorul in minutul 28, cu un sut de la 16 m in dreapta portarului Pascal, iar B. Popescu l-a majorat in minutul 56, cu un sut plasat de la 14 metri la angajarea lui Glisca. Oaspetii au terminat jocul in zece jucatori, Caibar vazind cartonasul rosu, dupa ce a acumulat doua galbene.

Motrenii au fost insotiti de o galerie formata din 20 de persoane, care a ajuns la Bucuresti cu un microbuz pus la dispozitie de club. Antrenorul Gabi Zahiu a fost foarte multumit de prestatia elevilor sai: „Am dominat meciul de la un capat la altul. Nu am avut nici o emotie ca luam gol. Si in zece oameni am avut doua ocazii de gol. Trebuie sa-i evidentiez pe toti baietii in acest joc“. Tehnicianul echipei gorjene considera ca victoria de la Bucuresti nu are valoare daca nu este dublata de una cu Petrolul, in etapa viitoare, la Motru: „Avem meci greu cu Petrolul. Daca-i batem, ma linistesc. Nu ma gindesc decit la victorie. Nu are valoare rezultatul de astazi daca nu cistigam cu Petrolul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS