25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn fel de Universitatea - Dinamo

Un fel de Universitatea – Dinamo

Dupa evenimentul istoric de ieri, de pe stadionul „Parc“, cind doua nationale de fotbal au jucat la Caracal, astazi se asteapta inca o minune: prima victorie a echipei locale in acest campionat. Trei puncte obtinute in fata celor de la Urziceni ar insemna si debutul oficial, cu dreptul, al lui Silvian Cristescu ca antrenor principal al gazdelor.

Fostul capitan al Universitatii a semnat un contract de antrenor pe un an, cu drept de prelungire pe inca un sezon. „Sintem convinsi ca am facut cea mai buna alegere“, au sustinut cei doi oameni de decizie din conducerea clubului oltean, Farid Jahani (Paul Valuta) si Jean Nitulescu. Actionarul principal al caracalenilor este oarecum suparat pe rezultatele de egalitate din primele doua etape si este convins ca astazi Piturca si compania vor sparge gheata. Pentru acest lucru a promis echipei si un bonus financiar.

Noul antrenor principal, Silvian Cristescu, a spus ieri: „FC Caracal trebuie sa obtina prima victorie din editia actuala de campionat. Mi-as dori un asemenea debut oficial ca antrenor si sint convins ca asa va fi. Nu subestimam adversarul, stim ca Unirea Urziceni este o formatie tenace, care paseaza foarte bine, joaca combinativ. Antrenorul lor este fostul jucator dinamovist Marin Dragnea. Va fi la fel ca un meci Universitatea – Dinamo! Daca voi juca? Sint refacut, dar sper sa nu fie nevoie si de mine. Am incredere in baieti, in dorinta lor de a cistiga aceasta partida.“

La gazde vor lipsi, din nou, Dina si Petrescu, nerefacuti in urma unor accidentari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS