18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sper sa nu-i dezamagim pe olteni“

„Sper sa nu-i dezamagim pe olteni“

Singurul antrenament al tricolorilor deschis publicului si presei n-a beneficiat de aceeasi asistenta precum cel dinaintea jocului cu Bosnia. Daca acum un an au venit aproape 15.000 de spectatori sa-i vada pe Mutu si compania, joi seara abia s-au adunat 500 de persoane in tribunele stadionului „Ion Oblemenco“. Staff-ul nationalei a fost putin dezamagit de atmosfera de la antrenament, in comparatie cu ceea ce vazusera la prima aparitie in Banie.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a spus dupa antrenament ca este sigur de faptul ca stadionul „Ion Oblemenco“ va fi plin la meciul cu Macedonia, desi la antrenamentul oficial au asistat numai 500 de spectatori: „Nu ma ingrijoreaza faptul ca nu au fost multi suporteri la antrenament. Sint convins ca la meci nu va mai fi nici un loc liber in tribunele stadionului“, a precizat Sandu.

La rindul sau, atacantul Daniel Pancu a afirmat ca important este ca simbata (astazi – n.r.) sa fie stadionul plin. „Important este citi vor fi in tribune la meci, nu la antrenamente. Sper sa nu-i dezamagim pe olteni, care ne-au purtat atunci spre victorie, si sa invingem si de aceasta data. De asemenea, sper ca terenul sa nu ne faca probleme, pentru ca mi s-a parut mult mai moale fata de cel din Giulesti“, a spus Pancu.

La antrenamentul de joi seara au participat toti cei 25 de jucatori convocati, carora li s-a alaturat portarul de rezerva al Universitatii Craiova, Nicusor Banica, deoarece selectionerul Anghel Iordanescu a avut nevoie de patru portari pentru un exercitiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS