22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSinge pentru cele trei puncte

Singe pentru cele trei puncte

Din „victima“ seriei, dupa ce in doua etape nu a acumulat nici un punct, Dacia Mioveni s-a transformat peste noapte in divizionara A FC Arges, fotbalistii lui Moldovan preferind matineul in locul unei partide amicale, datorita intreruperii campionatului. Astfel ca echipa Pandurii va avea o misiune mai dificila decit prevazuse, mai ales ca etapa precedenta argesenii incheiasera meciul cu trei oameni mai putin pe teren, suspendati pentru acest joc.

Directorul sportiv al gorjenilor, Mihai Prunariu, este optimist in ceea ce priveste rezultatul de la Mioveni: „Am incredere ca ne vom intoarce cu trei puncte. Faptul ca vom juca impotriva unei echipe din Divizia A va aduce satisfactii mai mari.“ Conducerea administrativa a apelat si de aceasta data la ajutorul divin, dupa ce inaintea inceperii campionatului un preot a binecuvintat echipa.

Antrenorul Emil Sandoi va alege primul unsprezece si tactica de joc dupa ce va afla componenta echipei adverse, toti jucatorii selectionati pentru aceasta partida fiind capacitati pentru un rezultat bun. Din pacate, tehnicianul oltenilor nu poate beneficia de aportul a trei fotbalisti, Nica, Scarlat si Lacoviste, care sint accidentati, insa are solutii pentru o formula competitiva. Echipa va fi incurajata de 45 de suporteri de la Tirgu Jiu, Temelescu sustinind in gluma ca acestia vor beneficia de fiole de energizante pentru a fi capabili sa „acopere“ galeria de la Mioveni. „Am fi in stare sa ne dam unul altuia singe ca sa ne atingem scopul, atit de strinse sint legaturile in sinul echipei Pandurii“, este lozinca prin care evidentiaza Temelescu unitatea intre conducerea tehnico-administrativa si jucatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS