16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa ramin alaturi de echipa!“

„Vreau sa ramin alaturi de echipa!“

Dupa meciul din Ghencea, Mircea Rednic a afirmat ca viitorul sau pe banca Universitatii este incert, iar un raspuns clar il va oferi abia joi, intr-o conferinta de presa. Chiar daca beneficiaza inca de suportul publicului, „Puriul“ a spus ca in proportie de 90 la suta decizia de a pleca este luata, iar in cazul in care se va hotari sa ramina va „taia in carne vie“, mai multi jucatori urmind sa paraseasca „in bloc“ echipa.

Ieri, procentele aduse in discutie de Mircea Rednic s-au inversat, antrenorul Universitatii inclinind sa ramina in continuare alaturi de suporterii din Banie, care au in continuare incredere in el. Decisiva va fi totusi discutia pe care „Puriul“ intentioneaza sa o poarte cu patronul Dinel Staicu si cu lotul de jucatori.

„M-au sunat jucatorii si m-au rugat sa nu-i las in momentul acesta greu si sa ramin in continuare la echipa. Desi eram hotarit sa renunt, cind am simtit incurajarile acestor suporteri deosebiti

m-am decis sa nu las echipa de izbeliste. M-am intilnit astazi (ieri – n.r.) cu un grup de suporteri din Bucuresti si mi s-a facut pielea de gaina cind m-au intrebat ce trebuie sa faca pentru ca eu sa lucrez linistit la Universitatea, iar echipa sa isi revina“, a spus Rednic.

Antrenorul alb-albastrilor

si-a asumat intreaga vina pentru rezultatele echipei, dar a afirmat ca nu simte sustinere totala din partea conducerii Universitatii, in ultimele etape echipa fiind prejudiciata clar de arbitri, fara ca nimeni din club sa ia pozitie impotriva greselilor comise de acestia.

„Nu vreau sa fac jocurile unora care au interes sa destabilizeze la Craiova. Intentionez sa ramin alaturi de echipa, dar numai dupa ce voi purta o discutie cu patronul si cu jucatorii. Inaintea antrenamentului de miercuri dimineata (miine – n.r.) veti sti sigur daca voi continua la Universitatea“, s-a confesat „Puriul“.

Altfel, capitanul echipei, Adnan Guso, care a plecat ieri in Bosnia impreuna cu familia, a precizat ca jucatorii vor ramine in continuare in silenzio stampa pina va inceta incertitudinea asupra postului lui Mircea Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS