25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Trebuie sa invingem Unirea Urziceni!“

„Trebuie sa invingem Unirea Urziceni!“

In primele doua etape ale acestei editii de campionat, FC Caracal a obtinut doua rezultate de egalitate, desi in ambele intilniri – cu International Pitesti (a) si Rulmentul Alexandria (d) – oltenii porneau favoriti. Cum Napoli n-a semnat deocamdata contract cu echipa din Caracal, oltenii au fost condusi simbata, la Alexandria, de secundul Silvian Cristescu, pe care l-am intervievat ieri.

– Am pierdut doua puncte la Alexandria sau am cistigat unul?

– Tinind cont de ceea ce a fost pe teren si, mai ales, de ocaziile noastre, cred ca FC Caracal a pierdut doua puncte. Puteam cistiga, am irosit multe ocazii de a marca, dar lipsa de concentrare in fazele de finalizare si-a spus cuvintul.

– A fost Rulmentul o echipa modesta?

– Nici chiar asa, dar am jucat pe un teren greu, iar ei au stat aproape tot meciul in propria lor jumatate de teren. Ar fi putut si ei sa inscrie dintr-un penalti care, dupa parerea mea, a fost acordat cu mare usurinta de arbitrul A. Comanescu, dar ce sa mai comentam… Bine ca jucatorul Rulmentului a trimis balonul in bara.

– Ca antrenor, esti multumit de evolutia celor care au intrat pe teren in meciul de la Alexandria?

– De unii da, dar de altii ba! Nu pot sa fac insa nominalizari pentru presa.

– Din sase puncte posibile, FC Caracal a obtinut in primele doua etape doar doua …

– Asa este. Bine ca n-am pierdut meciurile… Acum, mergem inainte. Categoric, trebuie sa invingem in etapa urmatoare, la Caracal, pe Unirea Urziceni!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS