14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Viitorul lui Rednic la Craiova depinde de rezultate“

„Viitorul lui Rednic la Craiova depinde de rezultate“

– Care sint motivele pentru care Pavel Badea nu mai este presedintele Universitatii?

– Acuzele unei parti a suporterilor, dar si a presei, ca as fi actionat impotriva intereselor echipei, m-au determinat sa-mi dau demisia. Antrenorilor, jucatorilor si patronului nu le gasesc nici o vina pentru plecarea mea.

– Cum comentati declaratiile lui Rednic, ulterioare meciului cu Iasiul, prin care va acuza ca nu l-ati sustinut niciodata?

– Cred ca acele declaratii nu erau fondate, nu puteau fi argumentate de Rednic. Eu insa nu-l invinovatesc, deoarece stiu in ce stres lucreaza un antrenor la Universitatea, mai ales atunci cind nu are rezultate.

– Rednic spunea ca jucatorii au o atitudine diferita la antrenamente fata de cea din meciuri. Credeti ca sint unii jucatori care joaca „pe invers“?

– Nu cred ca este posibil acest lucru, dar multi dintre ei atit pot. Este o acuzatie grava a antrenorului la adresa jucatorilor, dar nu imi permit sa o comentez.

– Dupa meciul cu „Poli“ Iasi, suporterii v-au reprosat evolutia proasta a echipei, dar si ca l-ati fi „lucrat“ pe Napoli si incercati acelasi lucru cu Rednic…

– Eu nu am avut nici o implicare in viata echipei, deci nu puteam sa raspund de ce joaca echipa prost. Este adevarat ca eu l-am schimbat pe Napoli, dar imi reprosez ca nu am facut acest lucru de la inceput. Am observat ca Napoli nu are valoare atunci cind jucatorii incepusera sa se bata intre ei si erau confuzi in perceperea adversarului.

– Care este bilantul presedintelui Badea la Universitatea?

– Am reusit sa ridic standardele infrastructurii, la cantonamentul din Lunca Jiului, l-am determinat pe Dinel Staicu sa construiasca teren sintetic si am amenajat terenul II de la stadionul „Ion Oblemenco“. Chiar daca Rednic a cumparat aparatele pentru sala de forta, tot eu m-am zbatut sa obtin bani pentru acest lucru. Nu in cele din urma, am adus in vara aceasta 11 jucatori la echipa. Imi reprosez doar anumite neintelegeri pe care le-am avut cu presa.

– Au valoare acesti jucatori nou-veniti pentru a evolua la Universitatea?

– Citeodata nu este importanta cantitatea, ci calitatea. Eu sper ca Mircea Rednic sa nu se fi inselat in privinta lor si acesti fotbalisti sa confirme.

– Va reveni Pavel Badea la Universitatea?

– Am refuzat toate ofertele care mi-au fost facute de alte echipe pentru ca sint oltean si sint legat de Craiova, deci nu pot pleca de aici. Nu se stie ce ne rezerva viitorul, dar abia am demisionat si nu pot sa spun daca si cind voi reveni.

– Il reprosati lui Rednic ca nu si-a prezentat si el demisia?

– Nu pot sa-i reprosez acest lucru, deoarece eu l-am adus, deci am incredere in el. Rezultatele vor fi hotaritoare pentru viitorul sau la Craiova. Sint prieten cu Mircea si chiar am vazut impreuna meciul de ieri (marti-n.r.) Universitatea II – Armata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS