15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPazea, Zenga, vin trupele speciale!

Pazea, Zenga, vin trupele speciale!

Iritati ca, din cauza presei si a suporterilor, nu au reusit sa cistige vreun meci pina acum, inregistrind o „performanta“ remarcabila, un gol in 360 de minute de joc, fotbalistii Universitatii nu mai vor sa discute cu ziaristii. Mai mult, presei nu i se mai permite nici macar sa-i urmareasca la antrenamente, de parca Mircea Rednic ar pregati trupe speciale, nu jucatori de fotbal!

Ieri-dimineata, doua lacate enorme blocau accesul ziaristilor si suporterilor la sedinta de pregatire, lipsindu-ne de placerea de a ne delecta cu executiile „deosebite“ ale celor care au marcat o data in sase ore de fotbal. Daca pe stelisti, urmatorii adversari ai oltenilor, ii vom vedea astazi evoluind in cupele europene, impotriva lui Zeleznik, dinspre Craiova nu razbate nici o stire, Rednic anuntind ca meciul cu Steaua va fi crucial pentru parcursul ulterior al Stiintei.

Neprimind nici o explicatie privind motivele intrarii echipei in silenzio stampa, ne permitem sa lansam o ipoteza asupra atitudinii actuale a juvetilor: semintele sparte in tribune i-au deranjat atit de mult, incit n-au fost in stare sa cistige pina acum, iar zgomotul „infernal“ provocat de pixurile ziaristilor i-au determinat sa se bata in autocar dupa meciul cu Sportul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS