13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Paul Valuta mi-a interzis orice meci cu echipele Universitatii!“

„Paul Valuta mi-a interzis orice meci cu echipele Universitatii!“

– V-ati dus luni la Paul Valuta si i-ati comunicat ca renuntati la echipa!

– Ati fost dezinformat! M-a chemat Paul Valuta si mi-a spus ca dinsul nu poate sa tina singur echipa si ca a gasit un partener de afaceri, care l-ar sustine cu 50 la suta. Nu mi-a spus numele respectivului, doar ca acela vrea sa-l aduca pe italianul Nicolo Napoli antrenor principal. Si ca eu sint pus pe liber… In urma cu o saptamina, am purtat o discutie cu Paul, dar in legatura cu o prima restanta din returul campionatului trecut. N-am vorbit nimic despre o posibila renuntare a mea, astea-s inventii ale lor. Toate incertitudinile au pornit de la faptul ca eu m-am bazat pe cuvintul de onoare al domnului Paul Valuta, care-mi repeta ca a bate palma cu el este sinonim cu a semna un contract, adica el este om de cuvint. Nu s-a intimplat asta si, din acest punct de vedere, a fost neserios.

– Ati spus ca aveti de facut unele declaratii despre ce s-a intimplat cu adevarat la FC Caracal…

– Nu am inceput la timp pregatirea, adica pe 22-23 iunie, ci cu o saptamina mai tirziu. Era necesar si un cantonament de pregatire la munte, asa-i normal pentru o echipa care urma sa se bata la sefia seriei. Am ramas la Caracal pentru ca nu au fost bani. In toata aceasta perioada de pregatire, echipa nu a avut nici sustinatoare de efort, nici medicamente, nici un unguent, nici macar o aspirina! Toate aceste lucruri s-au cumparat cu doar doua zile inainte de primul meci din campionat. Totodata, in aceasta perioada de pregatire nu am avut medic la echipa! Am avut accidentari in lot care n-au putut fi rezolvate corespunzator. Aceste probleme trebuia rezolvate de patronul echipei, cei de la Cararcal s-au achitat de ceea ce au promis: teren, cantonament etc.

– Cu alte cuvinte, nu sint bani? Care este situatia contractelor jucatorilor?

– Ei, domnul Paul Valuta declara presei ca el plateste jucatorii la „secunda“, nu ? Intr-adevar, in primele etape ale returului campionatului trecut, atunci cind luptam pentru evitarea retrogradarii, asa s-a intimplat. Cind echipa a fost salvata, a inceput schimbarea la fata, respectiv nu a mai onorat promisiunile si datoriile catre jucatori si antrenori, invocind fel de fel de motive, cum ar fi faptul ca ne-a batut, la Bucuresti, Sportul Studentesc?! Nici acum, la citeva luni de la terminarea campionatului trecut, jucatorii nu si-au primit prima de joc din meciul cu ARO Cimpulung.

– Inteleg ca fata de dumneavoastra s-ar fi achitat?

– Hm… Am primit prima pentru victoria cu Cimpulung si banii pentru motorina pe care am consumat-o in aceasta perioada, atit. Dar eu am muncit de la sfirsitul lunii iunie si pina acum…

– Cum s-a comportat actionarul principal fata de jucatori?

– Pai, jucatorii l-au vazut de foarte putine ori si doar in tribuna, la unele meciuri amicale. Pleca insa imediat, n-a discutat cu jucatorii, iar acestia aveau diverse probleme. Ei simteau aceasta raceala. Unii sint aproape niste copii… Am adus citiva jucatori tineri la echipa, de perspectiva si de care, probabil, se va auzi peste citva timp. Si actionarul principal, ca multumire, ma alunga de la echipa?

– Ceea ce spuneti sint lucruri de-a dreptul surprinzatoare…

– Sint reale! V-ati intrebat de ce FC Caracal nu a jucat nici un amical in aceasta vara cu Universitatea sau cu „satelitul“ ei? Va spun eu adevarul: acest domn Paul Valuta mi-a interzis orice meci cu echipele Universitatii! Cica ne-ar fura jucatorii cei de la Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS