22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Dublu impact

Astazi se vor disputa partidele din mansa secunda a turului al doilea preliminar al Cupei UEFA. In aceasta faza a competitiei sint agrenate doua echipe romanesti, Steaua si Otelul Galati, ambele avind adversare din Serbia. Steaua va juca astazi, de la ora 20.00 (Antena 1), pe stadionul din Ghencea, in compania echipei FC Zeleznik, in timp ce Otelul va juca in deplasare, cu Partizan Belgrad, de la ora 20.30 (TVR 1).

Steaua – Zeleznik

In meciul tur, disputat la Belgrad, stelistii s-au impus cu 4-2, asigurindu-si calificarea in primul tur al Cupei UEFA. In ciuda acestui rezultat, tehnicianul „militarilor“, Walter Zenga, si-a avertizat elevii sa nu abordeze cu usurinta returul cu echipa sirba. „Cupa UEFA este foarte importanta, nu am cistigat nimic pina acum. Avem de aparat blazonul Stelei“, a spus Zenga. La rindul sau, antrenorul echipei Zeleznik, Mile Tomici, a spus ieri ca Steaua este principala favorita la calificare. „Vom incerca sa jucam mult mai bine decit am jucat la Belgrad. Infringerea din tur, cu 4-2, nu a fost atit de socanta“, a precizat Tomici.

Partizan – Otelul

In meciul tur, care s-a disputat la Constanta, elevii lui Sorin Cirtu si-au dat seama ca Partizan Belgrad nu mai este echipa care, cu putin timp in urma, facea senzatie in Europa. Galatenii s-au luptat de la egal la egal cu elevii lui Vermezovici si, daca aveau putina sansa, puteau cistiga partida. A ramas insa o remiza, 0-0, care le pastreaza intacte sperantele galatenilor ca vor putea accede in faza urmatoare a Cupei UEFA Antrenorul Sorin Cirtu sustine ca Otelul Galati nu se poate ridica la valoarea gruparii Partizan Belgrad. „Citeva luni noi nu am avut nici macar unde sa ne antrenam, in timp ce Partizan dispune de un buget imens pentru aceasta parte a Europei. Cu toate acestea, ne vom juca sansa pina la capat“, a spus Cirtu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS