12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVor sa taca si sa faca

Vor sa taca si sa faca

Mircea Rednic a primit ieri licenta de antrenor PRO

Partida de duminica, Steaua Bucuresti – Universitatea Craiova, se va disputa intre cele doua echipe din Romania aflate in silenzio stampa.

Dupa meciul pierdut in fata Rapidului, scor 1-2, in Giulesti, jucatorii Stelei au decis sa inceteze discutiile cu mass-media, ca urmare a unor articole considerate defaimatoare de fotbalistii „militari“. Stelistii nu au renuntat la aceasta atitudine fata de presa nici dupa victoria cu Dinamo. Dupa meciul cu „Poli“ Iasi, jucatorii Stiintei au adoptat aceeasi pozitie ca si viitorii lor adversari, neanuntind insa oficial acest lucru si cu atit mai putin motivele care i-au determinat sa intre in silenzio stampa. In timp ce ros-albastrii au sase puncte, dar un meci mai putin disputat, oltenii nu au simtit pina acum gustul victoriei, cele trei puncte obtinute plasindu-i pe un umilitor loc 13.

Dupa ce tehnicianul Mircea Rednic a revenit de la Bucuresti, unde a primit licenta de antrenor PRO, jucatorii Universitatii au intrat intr-un regim de semicantonament. Ieri-dimineata, preparatorul fizic Cedric Flamande a supervizat o sedinta de pregatire la sala de forta, fotbalistii au luat masa la cantonamentul din Lunca Jiului, iar dupa-amiaza Mircea Rednic a condus un antrenament pe stadionul „Tineretului“. Lutu si Iordache s-au antrenat in continuare la Universitatea II, iar Bastina, accidentat, isi va relua pregatirile dupa jocul cu Steaua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS