14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii revin in Banie

Tricolorii revin in Banie

Autoritatile cheltuiesc pentru pregatiri 1,1 miliarde din sponsorizari si cheta firmelor de constructii

Autoritatile craiovene au declarat ieri ca arena „Ion Oblemenco“ din localitate este pregatita sa gazduiasca partida Romania-Macedonia de pe 4 septembrie, contind pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din 2006.

„Am cheltuit circa 120 de milioane de lei pe igienizari si repararea instalatiilor sanitare si a dusurilor din vestiare, banii necesari fiind primiti ca sponsorizare de la BCR. Restul pregatirilor vor fi gata la sfirsitul acestei saptamini. In sfirsit, vom reusi sa terminam asfaltarea de jur-imprejurul stadionului «Ion Oblemenco»“, a declarat viceprimarul Gheorghe Nedelescu. Oficialii au mai spus ca asfaltarea de linga stadion costa un miliard de lei, dar ca lucrarile sint realizate din „cheta“ facuta de firmele de constructii care au cistigat licitatii de asfaltare a strazilor din Craiova.

De luni se vind biletele

La sediul clubului Universitatea au fost aduse ieri biletele pentru meciul Romania – Macedonia. Suporterii isi pot procura tichetele incepind de luni, 30 august, preturile fiind urmatoarele: 1.000.000 de lei (tribuna 0), 300.000 de lei (tribuna I), 100.000 de lei (tribuna a II-a), 75.000 de lei (peluze). Locul de vinzare a biletelor nu a fost inca stabilit, dar, cel mai probabil, suporterii isi vor putea procura tichetele de la sediul clubului Universitatea si de la casele specializate ale stadionului „Ion Oblemenco“.

Ultimul meci al tricolorilor in Banie s-a disputat pe 7 iunie 2003, cind Romania a invins reprezentativa Bosniei, cu 2-0, in cadrul preliminariilor CE 2004.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS