11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli s-a apucat de treaba la Caracal

Napoli s-a apucat de treaba la Caracal

Antrenamentul de ieri al divizionarei B din Caracal a fost condus de Nicolo Napoli, secondat de Silvian Cristescu. Managerul general Jean Nitulescu a spus ieri-dimineata ca antrenorul italian inca nu a semnat contractul cu gruparea din Caracal: „Probabil ca astazi (ieri – n.r.), sau in zilele urmatoare, Nicolo Napoli va semna contractul. Trebuie clarificate anumite probleme ale italianului, cu situatia lui contractuala de la Universitatea, cu dreptul de munca etc. Oricum, el s-a inteles cu actionarul principal pentru acest sezon, 2004/2005. Secund este Silvian Cristescu. Obiectivul echipei, deocamdata, este clasarea pe locurile 1-5“. Conform spuselor oficialului caracalean, Napoli a schimbat programul de pregatire si a redus perioada de cantonament la doar o zi. Astazi este programat un joc-scoala la Corabia, cu divizionara C din localitate, AS Progresul Corabia.

Despre despartirea de antrenorul Ungureanu, Jean Nitulescu a afirmat: „N-am fost la discutia de luni, de la Craiova, dintre actionarul principal si antrenor, dar mi s-a spus ca si-au dat amiabil mina, iar Ungureanu si-a primit drepturile financiare. De fapt, antrenorul Ungureanu s-a dus luni la actionar, nu a fost chemat. Si i-a spus actionarului principal ca, in actuala situatie de nesiguranta, nu are rost sa continue ca antrenor principal. De asemenea, Ungureanu a recunoscut in fata domnului Paul Valuta ca el este principalul vinovat pentru rezultatul egal de simbata, precizindu-i actionarului principal ca « alaturi de mine esti si dumneata vinovat». Intrebati-l pe Ungureanu sau pe actionarul principal despre dialogul dintre ei, asa ar fi corect…Ce i s-a imputat lui Ungureanu? Pai, daca el a spus ca nu mai sta, ce sa-i mai imputam noi? De fapt, inca de saptamina trecuta, Ungureanu a avut o discutie cu actionarul principal, apoi mi-a spus ca imi va comunica decizia lui de a continua sau nu cu FC Caracal. Eu chiar l-am sfatuit ca nu e bine sa renunte inaintea inceperii campionatului… Mai departe, dupa cum vedeti, s-au gasit solutii“.

Nae Ungureanu a spus ieri ca nu se afla in Craiova si nu poate acorda un interviu prin telefon in care sa clarifice toate problemele cu care s-a confruntat la FC Caracal, dar a promis ca nu va ascunde nimic: „Veti avea de scris o saptamina, probabil un serial…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS