14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVa birui intelepciunea?

Va birui intelepciunea?

Pe Unirii 86 este o tensiune apasatoare care, indirect, s-a transmis echipei, Universitatea avind un inceput de campionat aproape dezastruos. Duminica, in etapa a cincea, suporterii alb-albastrilor asteapta o revenire, oltenii avind insa un meci dificil in Ghencea, Steaua fiind performera acestui inceput de sezon. Dar, vorba lui Guso, in fotbal orice este posibil.

Un suporter al oltenilor mi-a reprosat vineri, dupa semiesecul cu „Poli“ Iasi, ca nu scriem adevarul, ca-i aparam pe jucatori invocind lipsa de sansa etc. Care adevar? Cine-l spune sau, ma rog, cine-l recunoaste? Intr-adevar, nu jucatorii sint principalii vinovati, ci sint mai multe elemente care ne-au adus la acest – 3 la „adevar“, incepind cu achizitiile din aceasta vara si terminind cu dezbinarile chiar in interiorul lotului, fapt alarmant! Rednic a recunoscut acest lucru la conferinta de dupa meciul cu „Poli“ Iasi: „Nu mai este atmosfera care a fost in returul campionatului trecut (…) Nu mai sint la fel de uniti cum au fost“.

Fara a intra in alte detalii, mai ales ca pe Unirii 86 este un fel de deriva, trebuie insa ca linistea sa revina de urgenta la Universitatea, pina nu este prea tirziu. Ca si la FC Caracal (alta mascarada olteneasca), saminta de scandal de la Universitatea este obligatoriu sa fie stirpita, repet, acum. Chiar daca, probabil, voi fi acuzat de unii suporteri, pretind ca atmosfera in care s-a jucat vineri pe „Ion Oblemenco“ – huiduieli continue – nu a facut decit sa-i termine psihic pe jucatorii olteni. Ar fi bine de revazut atmosfera creata de suporterii banateni la partida „Poli“ AEK Timisoara – Steaua 1-8…

Aflu ca asistentul Sorin Burloiu si-a cerut scuze pentru ca a gresit la golul inscris de Moti in minutul 82, care a fost valabil… De asemenea, penaltiul din care Sportul a marcat cel de-al doilea gol Universitatii a fost vazut doar de arbitrul Sorin Corpodean! La ce ne ajuta acum?

Si ieri a fost o zi agitata, cu multe zvonuri si destule scenarii. Cine are interes ca la Universitatea sa fie dezbinare? Bucurestenii, si nu numai, rid de noi… Au si motive. Ultima victorie a Universitatii in Ghencea s-a petrecut in turul campionatului ‘89/’90 (!), atunci cind oltenii au cistigat, cu 2-1, prin golurile inscrise de Fane Stoica si Danut Bica. Hamutovski implineste luni, 30 august, 26 de ani. Ii pot oltenii strica ziua de nastere? Daca vrei, poti… Ar fi o minune la 15 ani! Meciul din Ghencea porneste de la 0-0…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS