22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIonut Gheorghe are bronzul asigurat

Ionut Gheorghe are bronzul asigurat

Box: Ionut Gheorghe si-a asigurat medalia de bronz la categoria 64 kg, dupa ce l-a invins la puncte, 29-18, in sferturile de finala, pe italianul Michele di Rocco. In semifinale, programate pe 27 august, Gheorghe va da piept cu thailandezul Manus Boonjumnong, care a produs o mare surpriza, invingindu-l pe unul dintre favoriti, francezul Willy Blain (20-8, la puncte),

„Nu am venit la Atena sa cistig medalia de bronz, vreau aurul si pot sa-l iau. Sint singur ca-l voi invinge pe boxerul thailandez. M-am accidentat la bratul drept, dar ma va vedea un doctor si sint sigur ca voi putea lupta in semifinale“, a spus pugilistul roman care va intra acum in lupta pentru argint.

Canoe: Florin Popescu si Silviu Simioncencu s-au calificat in finala probei de canoe 2 – 1.000 m a concursului olimpic de la Atena, cistigind prima serie, cu timpul de trei minute, 30 de secunde si 419 miimi. Romania a devansat la fotofinis echipajul Cubei si pe cel al Poloniei, toate calificate in finala, alaturi de Germania, Rusia si Ungaria, venite din seria a doua.

Mitica Pricop s-a calificat si el in semifinalele probei de canoe 1 – 1.000 m, clasindu-se pe locul patru in seria a doua, cu timpul de patru minute si 559 de miimi.

Caiac: Echipajul de caiac 4 al Romaniei, compus din Marian Baban, Alexandru Ceausu, Vasile Curuzan si Stefan Vasile, s-a calificat in semifinale pe distanta de 1.000 m, dupa ce a ocupat locul patru in serii, cu timpul de doua minute, 55 de secunde si 324 de miimi. Primele trei echipaje clasate, cele ale Slovaciei, Bulgariei si Poloniei, au acces direct in finala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS