13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia Rovinari a cistigat „Cupa Doljului“

Energia Rovinari a cistigat „Cupa Doljului“

La sfirsitul saptaminii trecute, in sala sporturilor din Banie a avut loc un interesant patrulater de handbal masculin, intitulat Cupa Doljului, la care au participat formatiile Universitatea H&V Pitesti, Energia Pandurii Rovinari, Universitatea Resita si, bineinteles, gazdele turneului, Universitatea Petrolul Craiova. Dupa sase meciuri destul de spectaculoase, a cistigat Energia Rovinari, gorjenii impunindu-se in toate cele trei partide, la polul opus situindu-se echipa craioveana, care nu a reusit nici o victorie.

Iata rezultatele: „U“ Pitesti – Energia Rovinari 23-27, „U“ Petrolul Craiova – „U“ Resita 27-35, „U“ Resita – Energia Rovinari 27-38, „U“ Petrolul Craiova – „U“ Pitesti 31-33, „U“ Pitesti – „U“ Resita 29-29, Energia Rovinari – „U“ Petrolul Craiova 41-29.

Energia Rovinari a intrat astfel in posesia trofeului, in clasamentul final echipa gorjeana fiind urmata de „studentii“ din Resita, Pitesti si Craiova.

Desi Universitatea Petrolul a ocupat ultimul loc la aceasta competitie, tehnicianul craiovenilor, Sebastian Dobeanu, s-a declarat multumit de jocul elevilor sai, punind esecurile pe seama lipsei de omogenitate, de experienta si de pregatire fizica. „In maximum un an, echipa va creste in valoare, pentru ca este tinara“, a explicat Dobeanu, care se pregateste pentru noul campionat al Diviziei A, care va incepe pe 11 septembrie. Din rindul „petrolistilor“ s-a evidentiat extrema Florin Pavel, marcator a 23 de goluri, care tinde sa devina liderul incontestabil al echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS