26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPaduret ar putea reveni la Universitatea

Paduret ar putea reveni la Universitatea

Dat disparut de conducerea clubului, mijlocasul Romeo Paduret era ieri la Bucuresti si nu stia daca se mai intoarce in Banie. „Am avut probleme personale, una dintre acestea fiind lipsa unei locuinte la Craiova si de aceea am parasit echipa. Nu se pune problema sa plec de la o echipa de top din prima liga, cum este Universitatea, la Petrolul, in Divizia B. Sint sub contract cu Universitatea, dar mai astept citeva zile sa vedem daca vom rezolva neintelegerile aparute“, a precizat ex-stelistul.

Dezamagit ca nu a fost folosit in partida contra echipei la care s-a format, Sportul, dar si de faptul ca nu i-a fost pus la dispozitie un apartament in Craiova, Paduret a ales solutia plecarii in Capitala, unde asteapta o oferta din partea altei echipe de prima esalon.

Desi aparuse varianta unui schimb cu Petrolul, in locul lui Paduret urmind sa vina la Craiova ploiestenii Mihalache si Pastor, Rednic a afirmat ieri-dimineata ca il asteapta pe jucator sa se alature lotului.

Ieri dupa-amiaza, conducatorii olteni aveau promisiunea lui Paduret ca va reveni, motivul intirzierii fiind unul cel putin hilar: defectarea masinii personale, drumul spre Banie urmind sa fie parcurs cu taxiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS