21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutica poate debuta cu „Poli“ Iasi

Mutica poate debuta cu „Poli“ Iasi

Dupa trei etape de campionat, in care Universitatea a luat doua puncte si nu si-a rezolvat problema stoperului de pe partea stinga, Rednic l-a adus pe fostul sau coleg de la Rapid, Dorel Mutica. Fostul stelist fusese, in perioada de mercato, una dintre optiunile antrenorului Universitatii pentru acest post, alaturi de Pascovici si Jovanovici. Si cum constanteanul a fost prea scump, iar sirbul a dezamagit pina acum, Rednic a apelat la „Mutamba“, care a semnat, ieri, un contract pe un an, urmind sa primeasca 30.000 de dolari.

Daouda fiind in continuare accidentat, „Puriul“ vrea sa-l aiba pe noul-venit in primul „unsprezece“ al partidei de vineri, cu „Poli“ Iasi, chiar daca acesta nu este pregatit din punct de vedere fizic.

„Nu sint pus la punct suta la suta cu pregatirea, am pierdut amicalele din vara aceasta, dar, daca domnul Rednic va avea nevoie de mine vineri, voi face tot posibilul sa ajut echipa“, a spus Mutica dupa antrenamentul de ieri-dimineata, primul efectuat alaturi de noii sai colegi. Mutica a dat probe la o echipa din Ungaria dupa ce si-a incheiat contractul cu Steaua la finalul sezonului trecut, dar transferul sau nu s-a concretizat.

Prezentele-surpriza la antrenamentul de ieri au fost: portarul Vulpescu, adus de la echipa-satelit pentru a-i lua locul lui Nicusor Banica, fundasul Corneanu, ultima oara la FC Caracal, si preparatorul fizic belgian Cedric Flamande. Despre acesta, Mircea Rednic a spus ca mai are citeva probleme legate de contractul cu ultima sa echipa, dar va sta citeva zile alaturi de lotul craiovean pentru a evalua nivelul pregatirii fizice la care au ajuns jucatorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS