26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Lupta pentru promovare va fi echilibrata“

„Lupta pentru promovare va fi echilibrata“

Antrenorul echipei Pandurii Tirgu Jiu, Emil Sandoi, a rulat tot lotul in meciul cu Universitatea Craiova (scor 1-2), dorind sa-si faca o idee despre potentialul fiecarui fotbalist intr-un joc solicitant. Tehnicianul oltean a spus ca seria a II-a a Diviziei B va fi mult mai disputata anul acesta decit sezonul trecut, cind Sportul a avut un tur de exceptie.

– Cum a fost jocul cu Universitatea?

– A fost un meci de pregatire, am incercat sa rulam toti jucatorii. Eu cred ca pentru o echipa de Divizia B, cum sintem noi, este o experienta in plus pentru fiecare dintre jucatori.

– Ce parere aveti de evolutia din ultimul timp a Universitatii?

– Ne nemultumeste pe toti, poate ne asteptam la altceva. In ceea ce ma priveste, eu am incredere in conducerea tehnica si in jucatori si sint convins ca, in scurt timp, vor reusi sa recupereze terenul pierdut.

– V-a multumit echipa inaintea debutului in noul campionat?

– Sa nu uitam ca Universitatea a avut citeva meciuri oficiale si asta se cunoaste. In primele doua etape apare emotia debutului. In general, am incercat sa respectam sarcinile de joc si am rulat tot lotul, pentru ca fiecare jucator a acumulat astfel experienta si incredere.

– V-a nemultumit vreun compartiment?

– Nu pot sa vorbesc de nemultumiri. Acestea le transmit jucatorilor, in cabina. Sper ca, in momentul in care incepe campionatul, sa nu mai fim nemultumiti.

– A cistigat Balaet lupta pentru titularizare cu Lung?

– Nu stiu cine va fi titularul postului de portar la inceputul campionatului. De asemenea, nu stiu cine va apara pe parcursul campionatului. Jucatorii care vor intra simbata pe teren nu vor fi neaparat titulari si in etapa urmatoare. In functie de forma pe care o demonstreaza la antrenamente, fiecare jucator isi va gasi locul in echipa sau nu.

– De ce v-ati cerut scuze la faza penaltiului acordat echipei pe care o antrenati?

– Eu cred ca, la faza respectiva, arbitrul a avut o pozitie gresita. Vintilescu a fost intre el si balon. Eu ii acord circumstante atenuante, dar asta nu inseamna ca a fost lovitura de pedeapsa.

– Petrolul nu va acorda sanse pentru promovare…

– E problema lor daca isi fac socoteala ca nu au nici un adversar. Este adevarat, ei pornesc favoriti. Cred ca acesta serie va fi mult mai echilibrata ca anul trecut. Daca la vremea respectiva aparusera citeva echipe noi, in prezent lucrurile s-au mai asezat si vor fi mai multe formatii care isi vor disputa primele locuri. Sint convins ca, in campionatul care incepe simbata, nici una dintre echipele din serie nu va reusi sa aiba parcursul pe care l-a avut Sportul in turul campionatului trecut. Lupta va fi mult mai deschisa si vor fi mai multe grupari care vor lupta pentru promovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS