26.4 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea II - Chimia

Universitatea II – Chimia

Formatia „satelit“ a Universitatii va sustine astazi un meci de verificare in compania unei alte divizionare C din Banie, Petrolul Chimia, partida care va avea loc de la ora 10.30, pe stadionul „Tineretului“. Universitatea II a efectuat ieri un antrenament pe terenul II al Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“. Sub comanda tandemului Eugen Neagoe – George Bita se pregateste, din lotul primei echipe, doar atacantul Cristi Ungureanu, care a fost trimis la formatia din Valea Rosie dupa ce nu a fost acceptat de divizionara B Pandurii.

Jucatorii M. Ilie, Hoban, Cl. Tudor si Stoianof (ultimul se mai confrunta cu unele probleme medicale) au fost rechemati ieri de Mircea Rednic la echipa mare, dupa ce joi s-au antrenat cu „satelitul“. „Puriul“ l-a convocat pentru amicalul de astazi al alb-albastrilor, de la Tirgu Jiu, si pe mijlocasul Feleaga. Cu formatia a doua a Universitatii se mai pregatesc Gusti Calin si Alin Nicola, ambii ramasi fara echipa.

Alte doua divizionare C craioveane, Armata si Stiinta CFR, vor disputa astazi cite un amical. „Militarii“ vor intilni de la ora 11.00, pe terenul din Valea Fetii, pe CSM Vilcea, in timp ce „feroviarii“ vor juca la Slatina cu divizionara B, Oltul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS