18.7 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Toti jucatorii Craiovei sint tradatori!“

„Toti jucatorii Craiovei sint tradatori!“

Ziarele de ieri au continuat sa scrie despre un presupus complot la Universitatea care l-ar avea in vizor pe antrenorul Rednic, dorindu-se indepartarea acestuia de la cirma tehnica a echipei. O parte dintre suporteri au acuzat unii jucatori ca nu si-ar fi aparat corect sansele in meciul din Regie, pornind si de la o declaratie a capitanului Plesan. Presedintele executiv Pavel Badea a negat existenta unei conspiratii impotriva antrenorului. Patronul oltenilor a sustinut ieri punctul de vedere al lui Badea…

– Rednic este tradat, sint disensiuni intre antrenor si presedintele Badea, jucatorii nu pot sau nu vor sa joace, cam asa se vorbeste prin tirg. Cineva ar trebui sa puna punctul pe i, adica sa lamureasca toate aceste zvonuri. Probabil ca dumneavoastra!

– Am mai spus, nu exista absolut nici o disensiune intre Badea si Rednic. Dinel Staicu si Pavel Badea sint alaturi de antrenorul Mircea Rednic in traversarea acestei perioade dificile de la Universitatea.

– Cum ramine cu varianta ca antrenorul ar fi fost tradat de unii jucatori?

– Si mie mi-a ajuns la ureche asa ceva, cum ca antrenorul Rednic ar fi lucrat de anumiti jucatori. Eu refuz sa cred asa ceva!

– Dar dumneavoastra, ca presedinte al Consiliului de Administratie, aveti puterea si obligatia sa faceti o ancheta interna, ca sa zic asa, pentru a clarifica aceste probleme…

– Eu nu pot sa va fac tradator pe dumneavoastra sau pe oricare dintre jucatori decit daca am o dovada. Faptul ca un anume jucator sau chiar doi au jucat mai slab nu inseamna ca ei au tradat. In opinia mea, toti jucatorii Universitatii sint tradatori! De ce? Toti au jucat slab… Eu, de exemplu, nu am vazut ca Papura sau Bundea sa fi evoluat mai slab decit Vigariu sau ceilalti?! Nu, toti au fost o apa si un pamint!

– Bine, dar cum se explica aceasta evolutie? S-a afirmat ca Universitatea ar fi facut cele mai bune transferuri, ca pregatirea din vara a fost buna, iar in Regie, cu un om in plus, n-am reusit nimic in fata Sportului, nici macar sa egalam?!

– Da… Este o problema ceea ce ati spus. Si antrenorul Rednic a recunoscut ca am jucat penibil… Mi-am zis ca asta-i viata!

– Ati decis blocarea platilor catre cei vinovati…

– Da, este o masura normala. Ce sa platesc? Vrem performanta, si voi plati cind aceasta va fi obtinuta.

– Cum credeti ca s-ar putea iesi din acest impas?

– Simplu, sa treaca toata lumea la treaba.

– Ati avut zilele acestea vreo discutie cu jucatorii si antrenorii?

– Nu. Am presedinte executiv la club si nu ma bag. Ca presedinte al Consiliului de Administratie eu ma ocup de finantare.

– De unde a aparut varianta ca ar fi posibila schimbarea antrenorului Rednic?

– Nu stiu. Dupa ce Piturca si-a dat demisia de la Steaua, probabil ca a creat cineva un subiect de presa vehiculind varianta ca „Piti“ ar putea prelua Universitatea. Repet, nu este nimic adevarat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS