13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Voi lua masuri drastice cu jucatorii“

„Voi lua masuri drastice cu jucatorii“

Mircea Rednic a fost foarte dezamagit de evolutia elevilor sai in meciul din Regie, sustinind ca acestia nu ii respecta indicatiile tactice. „Puriul“ a adaugat ca, in urmatoarele partide, multi dintre titularii care au evoluat in intilnirea cu Sportul Studentesc nu vor mai fi nici macar rezerve.

„Voi lua masuri drastice cu jucatorii. Nu se poate asa ceva. Una fac la antrenament si alta in teren. Ii spun lui Lutu sa intre pe partea stinga si el se duce pe partea dreapta. Multi dintre cei care au jucat astazi nu vor fi nici macar rezerve in urmatoarele meciuri. Voi ramine la Craiova, unde ma simt bine, si sint convins ca va rasari in cele din urma soarele si pe strada noastra. Victoria Sportului este meritata“, a opinat Rednic.

Capitanul Universitatii, Mihaita Plesan, a recunoscut ca jocul echipei a fost ridicol, admitind ca printre alb-albastrii sint citiva fotbalisti care dau dovada de „rea-vointa“. „Sintem penibili. Cred ca din partea unor jucatori este neputinta, iar din partea altora rea-vointa“, a spus Plesan.

Tehnicianul Sportului, Dan Petrescu, a acuzat jocul dur practicat de olteni, din cauza caruia mai multi dintre elevii sai au fost accidentati. „Cred ca diriguitorii Ligii Profesioniste de Fotbal ar trebui sa se sesizeze urmarind caseta meciului. Trebuie luate masuri cu jucatorii Craiovei, cel putin trei jucatori de la noi fiind grav accidentati. Ma bucur ca este primul succes din acest sezon, mai ales ca am jucat foarte bine impotriva unei echipe puternice“, a mentionat „Bursucul“.

„Teapa“, motiv de cearta intre antrenori

Imediat dupa incheierea meciului din Regie, tehnicianul Dan Petrescu a spus: „Cred ca dupa partida aceasta s-a intors vorba cu teapa. Ramine de vazut cine a luat teapa in aceasta seara (tehnicianul Sportului a facut aluzie la o declaratie a lui Rednic, de dupa meciul Universitatea-Rapid, scor 3-1, din sezonul trecut, infringere in urma careia Petrescu a demisionat din functia de antrenor al giulestenilor – n.r.). La inceputul meciului am evitat sa ma intilnesc cu Mircea Rednic. Comportamentul lui din primavara mi-a lasat un gust amar.“

In replica, Mircea Rednic a spus: „Tocmai el si-a gasit sa vorbeasca. Uita ca a distrus o echipa ca Rapid, dupa ce eu terminasem cu ea la trei puncte de primul loc in turul campionatului.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS