17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Romanii au ratat ocazia vietii lor“

„Romanii au ratat ocazia vietii lor“

Cotidianul The Independent apreciaza ca Dinamo Bucuresti a ratat „ocazia vietii“ de a obtine un rezultat bun in meciul cu Manchestere United, dupa ce a condus formatia engleza cu scorul de 1-0.

„A fost o perioada, pe la jumatatea primei reprize, cind se parea ca aceasta ar putea fi «noaptea noptilor» pentru Dinamo, in fata unei echipe Manchester lipsite de forma. Dar, asa cum se intimpla frecvent in Europa si in Premiership, echipele mici care isi rateaza ocaziile in fata formatiei Manchester sint pedepsite. Asa s-a intimplat si cu Dinamo. Daca Liviu Ciobotariu ar fi fost mijlocas ofensiv, Dinamo ar fi putut conduce cu doua goluri“, sustine The Independent.

Cotidianul The Sun a notat ca o victorie cu 2-1 la Bucuresti, in turul trei preliminar, nu pare pentru Manchester a fi un mare triumf, dar, avind in vedere perioada de dinaintea sezonului, este un rezultat care merita cea mai mare apreciere. „Alex Ferguson a apelat la vechii sai soldati pentru ca Manchester United sa poata razbi la Bucuresti. Pe paminturile unde s-a nascut Dracula, miza nu ar fi putut fi mai mare. Intrarea in tinutul auriu al Ligii Campionilor poate promite oricit, de la 20 la 40 de milioane de lire sterline. Suficient pentru a transforma un club precum Dinamo, in timp ce pentru Ferguson ar putea reprezenta diferenta dintre a-l achizitiona si a nu-l achizitiona pe Wayne Rooney“, se mentioneaza in The Sun.

Site-ul Manchesteronline.com scrie ca Dinamo „a jucat minunat in prima repriza“, dar nu a avut o evolutie la fel de buna in partea secunda. „Echipa Manchester United nu este obisnuita sa aiba probleme in preliminariile Ligii Campionilor, iar ieri am simtit gustul fotbalului european de moda veche“, se precizeaza in The Times.

„United obtine un avantaj pentru calificare“ este titlul unui articol aparut pe site-ul official al clubului din Manchester. „Golul inscris devreme nu a afectat echipa Dinamo. Dimpotriva, aceasta echipa a parut sa creasca pe masura ce jocul continua si nu ar fi fost o surpriza ca dinamovistii sa inscrie din nou. Dinamo, care a inceput minunat meciul si parea capabila sa provoace un mare soc, a ramas fara energie in repriza secunda. United a terminat meciul fericita, stiind ca ambele goluri inscrise in deplasare ar trebui sa fie mai mult decit suficient pentru a ajunge in faza grupelor“, scrie manutd.com.

„Alarma falsa“ a notat Daily Mirror. „Jucatorii de la Manchester s-au trezit in ziua meciului si au aflat ca in hotel a fost anuntata o alarma cu bomba. Poate ca aceasta a fost falsa, dar cu siguranta o altfel de alarma a sunat in teren, cind, dupa noua minute, United era condusa. United se afla in pericol de fiecare data cind se confrunta cu contraatacurile lui Dinamo“, mentioneaza sursa citata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS