11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu-mi face nimeni echipa pentru ca eu raspund de rezultate“

„Nu-mi face nimeni echipa pentru ca eu raspund de rezultate“

„Fiecare meci il vom aborda cu gindul la promovare“. Aceasta este strategia lui Emil Sandoi in noul sezon pentru indeplinirea obiectivului. Tehnicianul „pandurilor“ a facut un remember al activitatii sale la divizionara B gorjeana, explicind logica pasilor pe care i-a parcurs echipa pina si-a propus sa ajunga in divizia A. „Echipa asta a fost resuscitata acum un an. Am stabilit un program de jocuri amicale cu echipe modeste pentru ca jucatorii astia care nu cistigasera un meci in atitea etape sa capete incredere, sa-si recistige moralul de care aveau nevoie. In iarna, am incercat meciuri cu echipe din prima divizie pentru a ne confrunta cu ele, in speranta ca o data si o data vom ajunge si noi acolo. In aceasta perioada de pregatire, am avut jocuri cit mai puternice, cu echipe de cel putin nivelul nostru, pentru ca numai asa creste valoarea unui jucator. Acum, fotbalistii deja au capatat incredere“, a incercat Sandoi sa inchida gura contestatarilor sai, cum ca echipa nu a avut rezultate bune in pregatire.

Tehnicianul oltean a luat asupra sa raspunderea rezultatelor si nu accepta compromisuri la echipa: „Va asigur ca nu voi face nici un compromis in ceea ce priveste alcatuirea formatiei si alcatuirea lotului de 23. Nu conteaza cine este. Astea sint principiile mele. Nu-mi face nimeni echipa pentru ca eu raspund de rezultate“.

Sandoi s-a lansat si intr-un atac la adresa unor persoane din cadrul clubului, pe care nu le-a nominalizat, dar, din indiciile oferite, se pare ca ar fi vorba despre fostul director executiv Sorin Gaman, actualmente responsabil cu Centrul de copii si juniori. „Mi-as dori ca toate persoanele din cadrul clubului sa fie alaturi de noi. Pe unii sa-i intereseze sa faca gardulete, porti mobile si altele. Sa vina sa ceara casete cu antrenamente de la centrele de copii de la Steaua, Dinamo sau echipe din strainatate. Dar aici este lipsa de interes. S-a lucrat pompieristic la copii si juniori. Toate grupele de copii trebuie sa evolueze in acelasi sistem de joc ca si echipa mare, pentru ca un jucator cind ajunge sa debuteze sa stie ce are de facut“, a conchis principalul formatiei Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS