15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Bancarii“ au ajuns lideri

„Bancarii“ au ajuns lideri

Pornita la drum cu ginduri mari, Universitatea Craiova s-a trezit, dupa trei etape de campionat, ca nu prea are cu ce se lauda. Jocul lipsit de imaginatie al elevilor lui Mircea Rednic a adus formatiei alb-albastre doar doua puncte, dupa egalul de la Pitesti, 1-1, si remiza de acasa, 0-0, cu Farul. In Regie, Stiinta a fost umilita de Sportul, o echipa care, revenita in Divizia A, nu-si doreste decit sa se mentina in prima liga. Fara sa arate mai nimic, oltenii nu au facut decit sa admire cum Gigel Bucur si compania au zburdat pe teren, trecindu-si in cont prima victorie din acest sezon, una pe deplin meritata, scor 2-0.

Aceasta runda a adus in fruntea clasamentului pe FC National, trupa lui Olaroiu fiind singura echipa cu maximum de puncte, noua, gratie victoriei la limita obtinute pe teren propriu, 1-0, in fata Gloriei Bistrita. Singurul gol al „bancarilor“ a fost reusit de Caramarin, in minutul 55.

Si Farul se tine bine, dovedind ca prestatiile bune cu Dinamo si Universitatea nu au fost o intimplare. „Marinarii“ lui Grigoras au facut instructie cu elevii „comisarului“ Moldovan, carora le-au administrat un sec 3-0. Cristocea (’30-p), L. Mihai (’38) si Todoran (’67) au fost cei care au perforat poarta unei echipe pitestene fara vlaga.

Rapid a fost la un pas sa plece invinsa de la Cluj, „ceferistii“ dind o replica peste asteptari. In cele din urma, scorul a ramas cel stabilit in minutul 27 de D. Niculae, 1-1, pentru gazde deschizind scorul Anca (’22), cel care a ratat in ultimul minut sansa unei victorii de senzatie.

In fine, Bacaul a luat trei puncte in confruntarea cu „Poli“ AEK, dupa victoria, cu 2-1, in fata unei echipe timisorene care nu a cunoscut inca gustul succesului. Pentru moldoveni au punctat Lovin (’19) si Trofin (’43-p), golul oaspetilor fiind reusit de Nicolita (’14).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS