19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Puteam cistiga din nou campionatul Turciei“

„Puteam cistiga din nou campionatul Turciei“

Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene Sahtior Donetk, a spus presei din Istanbul ca, daca ar fi ramas la Besiktas, ar fi cistigat din nou campionatul cu aceasta formatie. „Il Luce“ a antrenat formatia Besiktas in perioada 2002/2004 si a cistigat campionatul Turciei in primul sau sezon la formatia din Istanbul.

„Nu am vrut sa plec de la Besiktas. Am asteptat pina in ultima zi ca sa pot ramine, dar nu va pot explica ce mi-au facut cei care faceau parte atunci din consiliul de conducere al clubului. Au manipulat opinia publica aratindu-ma pe mine vinovat pentru greselile lor. Daca as fi ramas, as fi facut din nou o campioana din Besiktas“, a spus tehnicianul roman.

„Il Luce“ a precizat ca, daca ar fi ramas la Besiktas, intentiona sa renunte la Antonio Zago, Ronaldo Guiaro si Ahmed Hassan si sa il pastreze in lot pe Federico Giunti.

„Este clar ca pe lista jucatorilor pe care ii doream la Besiktas nu se afla si norvegianul John Carew“, a adaugat Mircea Lucescu, referindu-se la noua achizitie a „vulturilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS