18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Ciinii rosii“ au sansa sa devina eroi

„Ciinii rosii“ au sansa sa devina eroi

Campioana Romaniei, Dinamo Bucuresti, nu a avut noroc la tragerea la sorti a meciurilor din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, adversara sa fiind desemnata celebra echipa britanica Manchester United. In aceasta seara, in prima mansa a dublei confruntari dintre cele doua echipe, „ciinii rosii“ au sansa istorica sa obtina un rezultat de prestigiu, mai ales ca tehnicianul scotian Alex Ferguson se confrunta cu mari probleme de lot.

Manchester nu se va putea baza in partida de pe stadionul „National“ din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“ pe noua jucatori. Rio Ferdinand este suspendat, Kleberson, Wes Brown, Louis Saha, Liam Miller, Ole Gunar Solskjaer si Ruud Van Nistelrooy sint accidentati, iar Gabriel Heinze si Cristiano Ronaldo fac parte din reprezentativele tarilor lor care vor participa la Olimpiada. In cealalta tabara, antrenorul Ioan Andone are un singur jucator indisponibil, portarul Cristian Munteanu fiind suspendat dupa ce a primit cartonasul rosu in meciul cu MSK Zilina din mansa a doua a turului secund al preliminariilor Ligii Campionilor.

Andone: „Nu imi este frica de Manchester“

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, crede ca intreaga Romanie va tine cu formatia sa si este convins ca poate face o surpriza in dubla confruntare cu Manchester United. „Nu imi este frica de Manchester. Lumea poate crede ca nu avem nici o sansa, dar sint convins ca ii putem surprinde. Dorinta de victorie a echipei si a suporterilor este imensa. Orice suporter roman va fi alaturi de Dinamo pentru ca este un meci international“, a afirmat Andone.

Giggs: „Nu ne permitem sa gresim“

Mijlocasul Ryan Giggs a spus ca Manchester United nu-si poate permite sa greseasca in meciul cu Dinamo. Jucatorul galez si-a avertizat coechipierii ca, daca nu vor fi atenti, se pot confrunta cu o umilinta in Liga Campionilor. De asemenea, Giggs sustine ca, daca in echipa sa nu va exista concentrare in proportie de 100 la suta, se poate produce dezastrul. „Va fi un meci inselator. Daca nu sintem pregatiti si nu abordam partida asa cum trebuie, putem avea probleme. Dinamo este ca o potentiala «buturuga mica» si va fi foarte greu pentru noi“, a spus Giggs. Presa britanica a scris ca o eventuala eliminare ar insemna pentru Manchester un adevarat dezastru, din cauza pierderilor financiare imense, estimate la aproximativ 23 de milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS