14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii joaca la Otopeni

Pandurii joaca la Otopeni

Pandurii Tirgu Jiu debuteaza in deplasare, pe terenul echipei CS Otopeni, in cel mai important sezon din intreaga sa existenta. In a doua etapa, trupa lui Sandoi va evolua in fata propriilor suporteri cu Minerul Motru. Derbiul seriei dintre Pandurii Tirgu Jiu si Petrolul Ploiesti se va disputa in etapa a 6-a, pe 25 septembrie, la Tirgu Jiu. Gruparea gorjeana va evolua in tur de opt ori acasa si de sapte ori in deplasare. Echipa Pandurii va pleca din start cu un avantaj moral asupra echipei din Otopeni, dupa ce a invins-o acum o saptamina, intr-un meci amical, cu 2-1, prin golurile lui Vintilescu si Radoi.

Organizatorul de competitii al grupari din Tirgu Jiu, Bebe Tambu, a fost reprezentantul clubului la tragerea la sorti, declarindu-se multumit de programul echipei Pandurii: „In tur se iau punctele, iar noi avem opt jocuri acasa si sapte in deplasare, majoritatea la echipe nou promovate sau mai slab cotate, unde se pot obtine toate punctele.“

Profitind de vizita in Capitala, Tambu s-a deplasat si la clubul Steaua pentru a rezolva imprumutul lui Tibi Lung la formatia Pandurii. Lung va evolua cel putin un sezon sub comanda lui Sandoi, el fiind in continuare jucatorul gruparii bucurestene, dupa ce a sosit in returul campionatului trecut la Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS