13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNe pleaca sperantele!

Ne pleaca sperantele!

Liana Gabriela Smarandache (foto), eleva de 14 ani de la Liceul „Nicolae Titulescu“, este singura voleibalista din Craiova selectionata in lotul national de junioare I care a participat recent la Balcaniada de la Ploiesti. A revenit acasa cu medalia de bronz cucerita de reprezentativa Romaniei, antrenor fiind Adrian Cotoranu (Universitatea Craiova). Anterior competitiei din Romania, Liana a luat startul cu echipa nationala de cadete la Balcaniada din Turcia (iulie), unde a cucerit tot o medalie de bronz!

La doar 14 ani, Liana are 1,84 m inaltime (!), iar anul trecut, a fost curtata de Rapid! „Acum sint in tratative cu Otelul Galati“, a afirmat ieri tatal tinerei jucatoare. Acesta a adaugat: „Antrenoarea lotului de cadete al Romaniei i-a spus Lianei, ca daca isi perfectioneaza preluarea, va fi vedeta in voleiul romanesc!“.

Antrenorul lotului national de junioare, Adrian Cotoranu, a spus: „Am remarcat-o pe aceasta voleibalista, are calitati, are perspectiva. Intentionez s-o transfer la Universitatea Craiova, echipa pe care o antrenez. N-are nici un sens sa plece la Galati“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS