12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Cei de la Farul se cred «galactici»!“

„Cei de la Farul se cred «galactici»!“

Ultimul venit in lotul Universitatii, Romeo Paduret, se simte pregatit sa evolueze din primul minut al intilnirii cu Farul, dupa ce in prima etapa, la Pitesti, a intrat pe parcursul reprizei secunde. Fostul stelist este surprins de declaratiile super-optimiste ale constantenilor, care nu concep decit victoria la Craiova.

„Poate acum, dupa ce au batut Dinamo, cei de la Farul se cred «galacticii» de la Real Madrid, dar uita ca intilnesc Craiova. Noi ne-am propus insa sa luptam pentru titlu si nu avem alta varianta decit victoria, indiferent de echipa pe care o intilnim“, a spus mijlocasul echipei din Banie.

Paduret este convins ca nu a fost el principalul motiv de cearta intre Gigi Becali si Victor Piturca si este socat de modul cum a renuntat Steaua la el, dupa ce a insistat mai multe luni pentru a-l achizitiona: „Inainte ma sunau de o suta de ori pe zi pentru a semna un contract cu ei, iar acum s-au descotorosit de mine intr-un mod ciudat.“

Paduret vrea sa cistige titlul cu Universitatea si s-ar bucura sa fie urmat in Banie de prietenul sau, Laurentiu Dinita, actual component al Stelei: „Poate vine si el la Craiova, ca tot nu a fost titular in prima etapa“.

Mijlocasul de 30 de ani crede ca sint citiva jucatori de la Sportul, formatia unde s-a afirmat, care ar merita sa ajunga la Craiova: „Pe Lazar, Mazilu, Gigel Bucur sau Balan cred ca si i-ar dori orice antrenor. Eu as vrea sa-i am din nou coechipieri, de aceasta data la Universitatea.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS