19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBeldeanu: „Echipa nu joaca nimic!“

Beldeanu: „Echipa nu joaca nimic!“

• Rednic e convins ca Beldeanu este dirijat de persoane care doresc sa strice atmosfera la echipa • Presedintele Badea catalogheaza drept „regretabil“ atacul venit din partea unui antrenor craiovean

Dupa egalul inregistrat in prima etapa de Universitatea, la Pitesti, Rednic si-a gasit primul contestatar. Intervenind telefonic, luni seara, la un post local de televiziune, Aurica Beldeanu, antrenor la centrul de copii si juniori al Universitatii, l-a atacat pe Mircea Rednic, afirmind ca este un „antrenor care se bazeaza doar pe noroc, echipa nearatind nimic de cind Rednic se afla pe banca tehnica“.

Cel poreclit „Vulpea“ de pe vremea cind evolua in linia mediana a Universitatii in perioada de glorie a clubului a contestat si achizitiile facute de Rednic in vara aceasta, numele pomenit cel mai des fiind cel al mijlocasului venit de la Vaslui, Sorin Frunza, pe care s-au platit 100.000 de dolari.

Primul care a sarit in apararea „Puriului“ a fost tocmai Ilie Balaci, coleg de generatie cu Aurica Beldeanu in perioada Craiovei Maxima: „Pentru Rednic trebuie sa vorbeasca rezultatele. Este vina antrenorilor de la copii si juniori ca Rednic nu are jucatori tineri de valoare pe care sa-i promoveze“.

Rednic: „Ca om, Beldeanu e un zero“

Raspunsul lui Mircea Rednic la interventia lui Beldeanu a fost unul destul de dur, antrenorul Craiovei enervindu-se: „Beldeanu este dirijat de altcineva. Ca jucator il apreciez, dar ca om este un zero. Nu ma asteptam la asa ceva de la cineva din cadrul clubului. Din cauza unor astfel de persoane nu are Craiova performante de atitia ani. Exista multa rautate si multe grupuri de interese“.

Antrenorul Universitatii a afirmat ca isi asuma in continuare raspunderea pentru rezultatele echipei si pentru jucatorii transferati de el: „O sa las sa vorbeasca performantele pentru mine, iar cind voi pleca echipa nu va avea de suferit de pe urma jucatorilor pe care i-am adus. Voi recupera cel putin banii care s-au investit pentru aducerea lor“.

Beldeanu: „Nu ma influenteaza nimeni“

Aurica Beldeanu si-a mentinut si ieri declaratiile, negind faptul ca ar fi fost influentat de cineva pentru a strica atmosfera la echipa: „Sint om matur si nu m-a invatat nimeni sa zic ceva. Este parerea mea si mi-o mentin. Ce, nu avem dreptul sa spunem ce credem? De ce a mai fost revolutie?“

Aurica Beldeanu nu a antrenat niciodata in Divizia A, iar pe banca Universitatii a stat o singura data, in meciul din Cupa Romaniei, de anul trecut, pierdut de alb-albastri la Petrosani, scor 0-1.

Plesan il apara pe Rednic

Capitanul Universitatii, Mihaita Plesan, a tinut sa-l contrazica pe Aurica Beldeanu, afirmind ca, de la venirea lui Mircea Rednic la echipa, s-au produs numai lucruri bune: „Nu sint de acord cu domnul Beldeanu. De cind a venit Mircea Rednic, echipa s-a schimbat in bine, ca dovada ca am pierdut doar doua meciuri.“

Plesan l-a avut ca antrenor pe Aurica Beldeanu in perioada junioratului si la echipa de tineret. In prezent, Aurica Beldeanu este angajatul consiliului local, care are in subordine Centrul de copii si juniori al Universitatii Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS