15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLista „Generalului“

Lista „Generalului“

Anghel Iordanescu, selectionerul reprezentativei Romaniei, a convocat 14 jucatori care evolueaza la echipe din strainatate pentru partida cu Finlanda, din preliminariile Cupei Mondiale 2006. Federatia Romana de Fotbal a trimis ieri telegramele de convocare celor 14 „stranieri“ pentru meciul cu Finlanda, primul din preliminariile Cupei Mondiale din Germania 2006, care este programat pe 18 august, la ora 20.30, pe stadionul „Giulesti“.

Jucatorii convocati pentru disputa cu nordicii sint urmatorii: Bogdan Lobont, Nicolae Mitea (ambii Ajax Amsterdam), Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat, Ciprian Marica (toti Sahtior Donetk), Adrian Iencsi, Florin Soava (ambii Spartak Moscova), Cristian Dancia (Torpedo Moscova), Daniel Pancu (Besiktas Istanbul), Florin Cernat (Dinamo Kiev), Ionel Ganea (Wolverhampton), Marius Niculae (Sporting Lisabona) si Adrian Mutu (Chelsea).

Reunirea lotului de seniori va avea loc duminica, 15 august, la Casa Fotbalului.

La rindul sau, selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei, Nicolae Manea, a convocat cinci jucatori care activeaza la cluburi din strainatate pentru partida cu reprezentativa similara a Finlandei. Cei cinci „stranieri“ sint urmatorii: Sebastian Hutan, Razvan Cocis, George Florescu (toti de Serif Tiraspol), Gabriel Tamas (Spartak Moscova) si Ianis Zicu (Internazionale Milano).

Reunirea lotului de tineret va avea loc vineri, 13 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS