20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„As putea cistiga inca o data Turul Frantei“

„As putea cistiga inca o data Turul Frantei“

Sextuplul laureat al Turului ciclist al Frantei, americanul Lance Armstrong a afirmat ieri, la Praga, ca ar putea cistiga „Marea Bucla“ si a saptea oara. „Timpul este limitat, dar eu as putea cistiga inca o data Turul Frantei“, a spus rutierul american, prezent in capitala Cehiei, unde a vizitat mai multi copii bolnavi de cancer, inainte de a participa la o competitie ciclista.

Armstrong, care are 32 de ani, a relatat in cadrul unei conferinte de presa povestea luptei sale impotriva cancerului de testicule, boala pe care a reusit sa o invinga, afirmind ca situatia in care s-a aflat l-a facut sa vada viata cu alti ochi. „Atunci am inteles ca nu avem decit o singura viata. Dar intotdeauna este greu pentru mine sa vizitez bolnavii de cancer in spitale. Eu stiu foarte bine prin ce trec bolnavii si familiile lor. Dar eu am o obligatie de a incerca sa le redau speranta“, a adaugat Lance Armstrong.

„Lance este un mare suport pentru mine. Cind mi s-a diagnosticat, in urma cu un an, aceeasi boala ca a lui, am fost socat. Nu credeam ca mi se poate intimpla asa ceva“, a spus Tomas Hoznedr, de 18 ani, jucator de hochei pe gheata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS