16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am facut cele mai bune transferuri“

„Am facut cele mai bune transferuri“

Cu doua zile inaintea debutului oficial in noua editie de campionat, Universitatea si-a prezentat, ieri, achizitiile. Au lipsit ultimele noutati anuntate de clubul din Banie, Paduret si L. Dobre, a caror situatie s-a discutat pina aseara, la incheierea perioadei de mercato.

Chiar daca au acceptat ca bugetul nu se ridica la inaltimea obiectivului, Pavel Badea si Mircea Rednic s-au declarat increzatori ca echipa va juca bine in campionatul urmator, participarea intr-o cupa europeana fiind accesibila.

„Am facut cele mai bune transferuri din tara, toti jucatorii noi fiind adusi la solicitarea antrenorului echipei“, a spus presedintele oltean, iar Rednic a completat: „Sint multumit de transferuri si nu am nici regret pentru cei pe care nu am reusit sa-i aducem“.

Noua jucatori au prezentat tricourile care se vor a fi cele de campioni nationali peste un an. Cei doi fotbalisti pentru care s-au platit sume de transfer sint cei proveniti de la clubul lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui. Sorin Frunza, 26 de ani, mijlocas, a fost cea mai scumpa achizitie a Universitatii, costind 100.000 de dolari, fiind urmat de Milan Jovanovic, fundas, 21 de ani, pentru care craiovenii au achitat deja 50.000 de dolari.

Celelalte noutati alb-albastre sint: Ionel Gane, 32 de ani, atacant; Monteiro Ferreira Rubenilson, 32 de ani, atacant; Mongu Nkoy Bonsey Fliston, 23 de ani, fundas; Eugen Bastina, 31 de ani, mijlocas; Mircea Ilie, 27 de ani, atacant; Bogdan Buhus, 24 de ani, fundas; Ovidiu Hoban, 21 de ani, mijlocas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS