15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint cu un pas inaintea clubului: vreau titlul!“

„Sint cu un pas inaintea clubului: vreau titlul!“

Invitat ieri pe forumul site-ului oficial al clubului, Mircea Rednic a fost asaltat cu intrebari de fanii Universitatii, purtatorul de cuvint, Camelia Stancu, afirmind ca a fost stabilit un nou record in acest sens. Cele mai multe intrebari au vizat noutatile de la echipa si gindurile antrenorului Craiovei inaintea startului campionatului.

„Eu le-am spus tuturor fanilor ca mi-am stabilit telul pentru anul acesta. Chiar daca clubul a stabilit ca obiectiv participarea in Cupele Europene, eu sint cu un pas inainte si spun ca putem sa luam campionatul“, a afirmat „Puriul“. Rednic vede totusi ca pricipala favorita la titlu echipa lui Gigi Becali: „Steaua are cel mai bun lot din campionat, dar asta nu inseamna ca nu putem lua noi titlul. Eu imi doresc sa fiu campion al Romaniei, nu al provinciei.“ In acest sens, antrenorul craiovean a insistat pe linga Dinel Staicu pentru marirea primelor de victorie, fiind stabilite si prime de obiectiv individuale, pentru a-i motiva pe jucatori.

In privinta celor doi sponsori pe care vrea sa-i aduca la Craiova, La Dorna si Lukoil, Rednic spune ca totul depinde de rezultatele Universitatii din primele etape: „Daca vom avea numai victorii, este posibil sa-i aducem, dar numai ca sponsori, nu ca actionari.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS