9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport „Nasul“, vicepresedinte al Comitetului Echipelor Nationale

„Nasul“, vicepresedinte al Comitetului Echipelor Nationale

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a devenit vicepresedinte al Comitetului Echipelor Nationale al UEFA, dupa ce, in perioada 2002-2004, a activat ca membru al aceluiasi comitet, se arata intr-un comunicat al forului fotbalistic european.

Antrenorul echipei nationale a Romaniei, Anghel Iordanescu, a fost confirmat ca membru al Comitetului pentru Dezvoltare Tehnica, in timp ce secretarul general adjunct al FRF cu probleme internationale, Cristian Bivolaru, a fost numit membru al Comitetului Futsal (fotbal in sala).

Secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, va activa ca membru in Comisia pentru Etica si Fair-Play. De asemenea, Mircea Sandu, Adalbert Kassai, Cristian Bivolaru, Ionel Piscanu, precum si Liana Stoicescu vor activa in Comisia Delegatiilor de Meci, iar Ion Craciunescu, Nicolae Grigorescu, Adrian Porumboiu si Mircea Salomir au fost cooptati in Comisia Observatorilor de Arbitri.

Selectionerul „tricolorilor“, Anghel Iordanescu, este si membru al Comisiei Instructorilor Tehnici, iar secretarul general adjunct al Federatiei Romane de Fotbal cu probleme de juniori, Nicolae Pantea, este membru al Comisiei pentru Tineret si Amator. Cluburile din Divizia A, Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti, vor face parte in continuare din Forumul Cluburilor Europene.

Noua componenta a comitetelor si comisiilor UEFA este valabila pentru perioada august 2004 – august 2006.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS