11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBrazilia si Uruguay s-au calificat in semifinale

Brazilia si Uruguay s-au calificat in semifinale

Reprezentativele Braziliei si Uruguayului s-au calificat in semifinalele Cupei Americii, competitie care se desfasoara in Peru. La Piura, Brazilia a invins categoric, duminica noapte, selectionata Mexicului, cu scorul de 4-0 (1-0), prin golurile marcate de Alex (’27 – penalti), Adriano (’65 si ’78) si Oliveira (’86).

La Tacna, Uruguay a trecut de Paraguay cu scorul de 3-1 (1-1), golurile partidei fiind inscrise de Gamarra (’15) si Dario Silva (’66 si ’89), pentru uruguayeni, respectiv de Bueno (’40, din penalti), pentru paraguayeni.

In semifinalele Cupei Americii s-au mai calificat Argentina, care a invins, simbata, Peru, cu 1-0, si Columbia, care a dispus, in aceeasi zi, de Costa Rica, cu scorul de 2-0. Programul semifinalelor este urmatorul: Argentina-Columbia (20 iulie, la Lima) si Uruguay-Brazilia (21 iulie, la Lima).

Selectionerul Braziliei se va retrage dupa CM din 2006

La un pas de disputarea finalei Cupei Americii, Carlos Alberto Parreira, selectionerul nationalei Braziliei, a anuntat ca isi va incheia cariera de antrenor dupa Campionatul Mondial din 2006, care va fi gazduit de Germania. Parreira, care are 61 de ani, a declarat ziaristilor brazilieni ca doreste sa dedice mai mult timp familiei si hobby-urilor sale, pictura si fotografia. Sud-americanul intentioneaza sa isi deschida si o firma de consiliere tehnica, pentru a-i ajuta pe antrenorii neexperimentati. Parreira a reusit sa cistige cu Brazilia Cupa Mondiala in anul 1994 si Cupa Confederatiilor in 2003, iar la Campionatul Mondial din 1998 a condus nationala Arabiei Saudite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS