10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBallack este noul capitan al lui Bayern München

Ballack este noul capitan al lui Bayern München

Potrivit publicatiei germane Welt am Sonntag, mijlocasul Michael Ballack a preluat, de la portarul Oliver Kahn banderola de capitan al formatiei Bayern München. Sursa citata a anuntat ca antrenorul Felix Magath urma sa-i anunte pe cei doi jucatori in legatura cu decizia sa ieri, cind Ballack si Kahn s-au prezentat la reunirea lotului lui Bayern, dupa vacanta prelungita pe care au avut-o in urma participarii la Campionatul European din Portugalia.

Kahn, de 35 de ani, este si capitanul nationalei Germaniei. El a anuntat recent ca ar dori sa evolueze la un alt club, incepind din viitorul sezon, „pentru a cistiga Liga Campionilor si un titlu national“. Pina atunci insa, portarul german va trebui sa-si rezolve problemele cu sotia sa, Simone, care a introdus actiune de divort imediat dupa revenirea din vacanta.

Presa germana notase, anul trecut, ca portarul formatiei din Bundesliga, tatal a doi copii, Katherina si David, are o aventura cu o tinara de 23 de ani, Verana, de care ulterior s-a despartit. Potrivit cotidianului Bild am Sonntag, goal-keeper-ul lui „Nationalmannschaft“ ar fi reluat intre timp relatia cu Verana, care si-a petrecut o noapte, saptamina trecuta, in noua casa a lui Oliver Kahn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS