8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBatistuta ar putea reveni in Argentina

Batistuta ar putea reveni in Argentina

Fotbalistul argentinian Gabriel Omar Batistuta ia in considerare posibilitatea de a reveni in tara sa, la formatia San Lorenzo, desi mai are un an de contract cu echipa Al Arabi din Qatar.

Batistuta, care are 35 de ani, se afla acum in vacanta in Argentina, unde s-a intilnit cu responsabilii clubului San Lorenzo, interesati sa-si asigure serviciile celebrului atacant pentru viitorul sezon. Presa argentiniana precizeaza insa ca, pentru a putea face acest transfer, „Batigol“ trebuie sa-si rezilieze contractul cu Al Arabi, care ii plateste un salariu anual de trei milioane de dolari, suma imposibil de achitat de catre San Lorenzo, grupare care se confrunta cu probleme financiare. Vicepresedintele clubului argentinian, Rafael Savino, s-a declarat insa optimist dupa intilnirea cu Batistuta, precizind ca discutiile au fost „foarte fructuoase“, mai ales ca jucatorul vrea sa revina in Argentina.

In cei 16 ani de cariera, Gabriel Batistuta a inscris 355 de goluri, si a evoluat la cluburile argentiniene Newell’s Old Boys, Rosario Central, River Plate si Boca Juniors, precum si la echipele italiene Fiorentina si AS Roma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS