22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a renuntat si la Fabio Berco

S-a renuntat si la Fabio Berco

Dupa primele doua meciuri amicale desfasurate in Austria, Mircea Rednic s-a convins in privinta posibilitatilor brazilienilor Andrea de Oliveira si Fabio Berco. Daca primul, de meserie fundas central, a fost expediat de antrenorul craiovean inca de duminica seara, Fabio Berco a jucat o jumatate de ora si in amicalul cu TSV 1860 München. Considerind ca nu este cu nimic superior mijlocasilor de banda stinga pe care-i are in lot, Preda si Borbely, Rednic s-a dispensat de fostul jucator al lui Flamengo si Bangu. Pentru respectivul post este inca testat jucatorul congolez Filston Mongu, care a mai dat probe de joc si la FC National, dar nu a fost pastrat.

Astfel, singurul jucator brazilian care a ramas la Filzmoos si pe care conteaza antrenorul Craiovei este Rubenilson, care a acceptat deja propunerea lui Mircea Rednic de a evolua pentru echipa din Banie in sezonul urmator. In acest sens, datele contractului au fost stabilite, urmind ca la revenirea in tara sa fie semnata si o intelegere pe un an, cu optiune de prelungire.

Lucian Marinescu, care a jucat ultima data la Academica Coimbra (Portugalia, liga a doua), este asteptat in continuare la Filzmoos, mijlocasul de 32 de ani promitind ca va veni sa semneze cu Universitatea Craiova. La fel ca Rubenilson, care a jucat la Standard Liege acum zece ani cu actualul sau antrenor, Lucian Marinescu a fost coechipier cu Mircea Rednic in sezonul 1997-1998, cind Rapid a cistigat Cupa Romaniei. Invinsa de atunci a giulestenilor (printr-un gol din penalti al lui Marinescu) a fost Universitatea Craiova, aceeasi echipa care cu trei zile in urma le suflase giulestenilor titlul de campioana.

Ieri dimineata, alb-albastrii au primit liber de la Mircea Rednic si au profitat pentru a iesi la cumparaturi. „Recolta“ a fost insa una destul de slaba, preturile din regiune fiind sensibil mai mari decit cele din Romania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS