17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Masinile Ferrari isi pot permite orice“

„Masinile Ferrari isi pot permite orice“

Cea de-a zecea victorie a germanului Michael Schumacher in Campionatul Mondial de Formula 1 l-a facut pe Juan Pablo Montoya, pilotul columbian de la Williams-BMW, sa afirme ca masinile Ferrari „isi pot permite orice isi doresc in Formula 1, tinind cont de superioritatea lor zdrobitoare“.

„Este cu adevarat amuzant“, precizeaza Montoya in cronica sa din Daily Telegraph: „Michael cistiga din nou, iar lumea spune «Ce geniu». Adevarul este ca Ferrari este atit de buna in acest moment, incit Michael ar fi putut cistiga la Silverstone si cu o singura oprire la standuri“.

Driverul echipei Williams recunoaste ca sextuplul campion mondial „este un pilot stralucit“, chiar daca „nimeni nu este atit de bun ca sa cistige zece curse din 11“.

Montoya considera, de asemenea, ca „distanta dintre echipa italiana si rivalele sale in acest an este prea mare pentru a mai putea fi redusa“. „In afara cazului in care s-ar putea produce ceva spectaculos, eu nu vad masinile Ferrari sa piarda in acest sezon. Doar daca vor face vreo greseala sau daca vor folosi pneuri neadecvate la o cursa, dar acest lucru nu s-a intimplat pina acum. Deci sint putine sanse ca o alta echipa sa le fure victoria in 2004“, a conchis Montoya.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS