12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrima „sesiune de calificari“ pentru nou-veniti

Prima „sesiune de calificari“ pentru nou-veniti

Debutul efectiv in turneul austriac a reprezentat si prima victorie pentru Universitatea, 2-1 cu divizionara secunda austriaca LASK Linz. Chiar daca pe lista marcatorilor s-au gasit Plesan si Stoianof, in centrul atentiei au fost cei trei brazilieni nou-veniti si un „cariocas made in Slatina“, adica Ionut Lutu. Intrat pe parcursul reprizei secunde, „Hagi“ a avut citeva executii prin care a incintat, iar in urma sutului sau din minutul 71, respins de portar, Stoianof a inscris pentru 2-1.

Daca in privinta liniei defensive, care a fost alcatuita, ca de obicei, din trei jucatori, Rednic este practic lamurit, iar Bundea, Plesan si Gane par sa aiba posturile asigurate la mijloc si in linia de atac, cautarile tehnicianului Craiovei vizeaza benzile si completarea liniei ofensive.

Pe partea dreapta, Aurelian Dumitru si Buhus se lupta pentru locul ocupat in campionatul trecut de Bolohan si Miclea, in timp ce pe stinga variantele sint: Borbely, folosit din primul minut, Preda si Iordache. Ultimul este luat in calcul si pentru postul de stoper, Mircea Rednic invocind in dese rinduri absenta unui fundas de picior sting, in special dupa ratarea transferului lui Cosmin Pascovici. In atac, Rubenilson pare sa fie perechea potrivita pentru Jerry Gane, antrenorul craiovean mizind pe experienta celor doi (ambii au 32 de ani) pentru a concretiza ocaziile create de coechipieri.

Universitatea a avut urmatoarea componenta in jocul cu austriecii: Guso (’85, Banica) – Daouda (’46, Murgan), Papura (’46, Iordache), Moti – A. Dumitru (’46, Buhus), Bundea (’81, Oliveira), Plesan (’80, Hoban), Frunza (’45, Fabio Fernandes), Borbely (’86, Preda) – Gane (’46, Lutu), Rubenilson (’46, Stoianof). La meci au asistat aproximativ 200 de spectatori, printre care si citiva romani, in conditiile in care biletul era de 10 euro, pret care includea si o bere!

Dupa meciul cu LASK, craiovenii au avut parte de o sedinta de pregatire simbata dimineata, iar apoi au primit liber pina la meciul de aseara, de la Filzmoos, impotriva nemtilor de la TSV 1860 München. Simbata seara, alb-albastrii au avut ocazia de a „evada“ din cantonament, plecind la cumparaturi prin Salzburg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS